İtalyan basını duyurdu! Fenerbahçe'den dünya yıldızına tam 30 milyon Euro!

08.07.2024 - 16:27 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 16:43

Beinsports'un Calciomercato'dan derlediği haberde; sarı lacivertli ekibin Mason Greenwood'u transfer etmek için hamle yaptığı iddia ediliyor. İşte detaylar...

İtalyan basını duyurdu! Fenerbahçe'den dünya yıldızına tam 30 milyon Euro!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştirdiği kampla gerçekleştiren Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, transferde şaha kalktı.

Kanarya'dan Greenwood'u transfer etmek için hamle!

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan haberde; sarı lacivertli ekibin Mason Greenwood'u transfer etmek için hamle yaptığı kaydedildi. Jose Mourinho'nun İngiliz kanat oyuncusu için bizzat devrede olduğu aktarılırken, Lazio'nun da 22 yaşındaki yıldız için istekli olduğu ileri sürüldü. 

Fenerbahçe'den dudak uçuklatan teklif

İngiliz devi Manchester United'ın Greendwood için kapıyı 35 milyon Euro'dan açtığı, Fenerbahçe'nin ise bu transfer için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Greenwood için Lazio ve Marsilya'nın 20 milyon Euro'nun üzerinde tekliflerle ManU'nun kapısını çaldığı yazılırken, İspanya LaLiga'dan Valencia'nın da 25 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.

Mason Greenwood'un performansı

Geçtiğimiz sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren Mason Greenwood, 36 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performansla yıldızlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler