İsteyince oldu! Belhanda haftalar sonra...

08.11.2020 - 20:07 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 20:13

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Younes Belhanda Sivasspor maçında gol sevinci yaşadı. Belhanda kaç maç sonra gol attı, bu sezon kaç gol attı? İşte detaylar...

İsteyince oldu! Belhanda haftalar sonra...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelirken Younes Belhanda bu maça ilk 11'de başladı. Belhanda, Sivasspor maçında gol sevinci yaşadı. Belhanda bu sezon kaç gol attı? Hangi maçlarda gol attı? İşte detaylar...

Belhanda, Sivasspor maçında gol attı

Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu olan ve yönetimin indirim talebine olumlu yanıt vermemesine karşın maaşından kesinti yapılan Belhanda, Sivasspor maçında takımını 19. dakikada attığı golle 1-0'lık üstünlüğe taşıyan golü attı.

Asist Feghouli'den geldi

Belhanda'nın attığı golde asisti yapan isim ise tıpkı Belhanda gibi geleceği tartışılan ve eleştirilerin odağında olan Sofiane Feghouli'ydi.

Belhanda kaç hafta sonra gol attı?

Öte yandan Belhanda bu sezon Galatasaray'da ligdeki ikinci golünü attı. İlk golünü 2. haftada Başakşehir'e karşı atan Belhanda, 6 hafta aradan sonra gol atmış oldu. 

Sabri Sarıoğlu'ndan Belhanda yorumu 

Galatasaray'ın eski sağ bek oyuncularından Sabri Sarıoğlu, yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumculuk yapıyor. Sabri Sarıoğlu, Belhanda'nın golüyle ilgili yaptığı yorumda, "Belhanda oynamak istediğinde Galatasaray'a ne kadar fayda sağladığını gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler