İstediği teklifleri alamayan Ante Rebic geri dönüyor

26.08.2024 - 09:45 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 10:00

Beşiktaş'ın bir sezonluk hayal kırıklığının ardından Temmuz ayı sonunda yollarını ayırdığı Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic'in yeni takımı belli oluyor.

İstediği teklifleri alamayan Ante Rebic geri dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, geçtiğimiz yaz transfer döneminde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılaşamayan 29 yaşındaki Ante Rebic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

İtalya ve Hırvatistan talipleri vardı

Beşiktaş'ta 23 maçta 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen Rebic'le daha önce forma giydiği İtalya'nın yanı sıra ülkesi Hırvatistan'dan ilgilenen takımlar olduğu ileri sürülmüştü.

Beklediği teklifleri alamadı

Ancak son gelen bilgilere göre; 2021-22 sezonunda Milan ile şampiyonluk yaşadığı İtalya'ya geri dönmek isteyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu Serie A'dan beklediği teklifleri alamadı.

Almanya'ya dönebilir, görüşmeler başladı

Öte yandan İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Ante Rebic, dahaönce Leipzig ve Frankfurt formalırıyla kariyerinde büyük bir yükseliş gerçekleştirdiği Almanya'ya dönebilir. Ancak bu dönüş Bundesliga düzeyinde değil ikinci lig düzeyinde olabilir. Schira'nın haberinde Hırvat oyuncunun Bundesliga 2 ekibi Schalke 04 ile görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler