İşte Yeditepe Eagles’ın yenilenen teknik ekibi

12.09.2019 - 16:59 | Son Güncellenme: 12.09.2019 - 14:09

İşte Yeditepe Eagles’ın yenilenen teknik ekibi

Geçen sezon profesyonel takımı 2. Lig’de şampiyon olup 1. Lig’e çıkan, ÜniLig’de yeniden Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen ve Kadınlar Bayrak Futbolu’nda Türkiye Şampiyonası’nı kazanan Yeditepe Eagles, teknik ekibinde bazı değişikliklere gitti. İstanbul Anadolu Yakası ekibinin duyurduğu yeni isimler ve yoluna devam ettiği antrenörler şu şekilde:

KASEY CROSBY

10 yıldır Türkiye’de antrenörlük yapan ABD’li çalıştırıcı, daha önce İstanbul Cavaliers ve Koç Rams ile Profesyonel 1. Lig’de şampiyonluklar yaşamıştı. Ancak Crosby, Türkiye’de çalıştığından beri, uzun bir süredir Yeditepe Eagles’ın başarısı için çalışıyor. Son 2 sezondur Eagles’ın defansif koordinatörlüğünü yapan Crosby, daha önce 2013-2015 yılları arasında yaptığı başantrenörlük görevine geri döndü.

MICHAEL GUNN

30 yıllık antrenörlük kariyeri olan deneyimli çalıştırıcı, 2012 yılında ÜniLig’de ve Pro’da şampiynluklar yaşayan Yeditepe Eagles’ın başantrenörüydü. Gunn, gelecek sezon profesyonel takımın ofansif koordinatörlüğünü yapacak.

ONUR DURAK

Geçen sezon Yeditepe Eagles’ın Kadın Bayrak Futbol takımının elde ettiği Türkiye şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olan Onur Durak, daha önce oyuncu olarak da Yeditepe Eagles için mücadele etmişti. Genç antrenör, gelecek sezon Pro’da Michael Gunn’ın yardımcılığını yapacak ve ÜniLig takımı ile Kadın Bayrak Futbolu takımının ofansif koordinatörlüğünü üstlenecek.

BATUR KAPLAN

Oyunculuk kariyerinde linebacker oynayan ve Koç Rams ile şampiyonluklar kazanan Batur Kaplan, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçiş yaptı. Kaplan, tecrübelerini saha kenarında; profesyonel takımda defansif asistan, ÜniLig takımında ise defansif koordinatör olarak oyunculara aktaracak.

DENİZ KAĞAN OKUMUŞ

2010'dan beri aktif oyunculuğuna devam etmekte olan Deniz Kağan Okumuş, Yeditepe Eagles’ın U-19 takımı YEFI’de ve kadın bayrak futbolu takımında defansif koordinatörlüğü yaptı. Okumuş, son 2 sezondur yürüttüğü YEFI başantrenörlük görevine devam edecek.

ATEŞ AKKOR

2010-2018 yılları arasında İTÜ Hornets’ın oyun kuruculuğunu yapan ve Sarı Siyahlılar ile 2 kez ÜniLig şampiyonluğu yaşayan milli oyun kurucu, Nisan 2019’dan beri YEFI’de hücum koordinatörü ve kuvvet-kondisyon koçu olarak görev yapıyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Yeditepe Eagles'ın oyuncu kadrosuna hangi yeni isimlerin katılacağı da merakla bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler