Türkiye Tekvando Şampiyonası ve Uluslararası Türkiye Açık Tarihleri Belli Oldu

01.01.2023 - 20:06 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 20:13

Tekvando haberleri | Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın düzenleneceği şehir ve Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nın yapılacağı tarih belli oldu.

Türkiye Tekvando Şampiyonası ve Uluslararası Türkiye Açık Tarihleri Belli Oldu

10. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası (Tuskish Open) ve 2023 Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın tarihleri ve düzenleneceği şehirler belli oldu. Türkiye Tekvando Federasyonu bu iki konu hakkında açıklama yaptı.

Poomsae yarışmaları 2-3 Şubat'ta

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 10. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda poomsae yarışmaları 2-3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tekvando müsabakaları 10-14 Şubat'ta

Türkiye Tekvando Federasyonu, 10. Uluslararası Türkiye Açık Turnuvası'nda tekvando müsabakalarının yapılacağı tarihi de açıkladı. Yapılan duyuruda tekvando maçlarının 10-14 Şubat tarihlerinde düzenleneceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Tarihi başarıya imza attı, şimdi olimpiyat madalyası istiyor
Habere Git

Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası Konya'da

2023 Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Konya'da düzenlenecek. Türkiye Tekvando Federasyonu, dev şampiyonanın tarihleri hakkında bilgi verdi.

Şampiyona 13-17 Ocak'ta düzenlenecek

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası 13-17 Ocak tarihlerinde Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde erkekler ve kadınlarda 8'er sıklette gerçekleştirilecek.

Türkiye Para Tekvando Şampiyonası da aynı yerde

Öte yandan, 2023 Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın düzenleneceği Konya'da, 18 Ocak'ta Türkiye Para Tekvando Şampiyonası da yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler