İşte Şenol Güneş'in 6-1 sonrası oyuncularla konuşması!

09.09.2021 - 10:00 | Son Güncellenme: 09.09.2021 - 10:08

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 6-1 biten Hollanda maçı sonrası oyuncularla yaptığı konuşma ortaya çıktı. Güneş neler söyledi? İşte yanıtı...

İşte Şenol Güneş'in 6-1 sonrası oyuncularla konuşması!

AJANSSPOR-HABER 

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'ya 6-1 mağlup oldu. Bu maçta alınan ağır yenilgi, futbolcular ve teknik heyette büyük hayal kırıklığı yaşattı. Maç sonunda Şenol Güneş, oyuncularla kısa bir konuşma yaptı. Detaylar haberde...

Şenol Güneş, 6-1 sonrası konuşma yaptı

Milliyet'in haberine göre; Şenol Güneş, 6-1'lik yenilgi sonrasında oyuncularıyla görüştü ve bu maçtan çıkarılacak çok fazla ders olduğunu dile getirdi.

"Keşke bizim başımıza gelmeseydi"

Güneş, "Futbolda böyle şeyler hep var. Herkesin başına bu tür sonuçlar gelebiliyor. Ama keşke bizim başımıza gelmeseydi. Sizler elinizden gelen mücadeleyi verdiniz. Şimdi kulüplerinizde çok daha iyi oynayın. Bu maçlardan çıkaracağımız büyük dersler var. Hepiniz iyi futbolcularsınız. Bunu kulüplerinizde gösterin" ifadelerini kullandı. 

Hiçbir yöneticiyle görüşmedi

Öte yandan Şenol Güneş, karşılaşma sonrası hiçbir yöneticiyle konuşmadı. Direkt odasına çıkan ve sabah kahvaltısına da inmeyen tecrübeli çalıştırıcının bir hayli moralsiz ve üzgün olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler