İşte Rafa Silva transferiyle ligi sallayan Beşiktaş'ın hedefindeki 3 isim!

26.06.2024 - 08:37 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 08:57

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'nın ardından Portekizli yıldız Rafa Silva transferiyle transfer gündemini sallayan Beşiktaş, rotasını 3 futbolcuya çevirdi. İşte detaylar...

İşte Rafa Silva transferiyle ligi sallayan Beşiktaş'ın hedefindeki 3 isim!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig bitiminde ilk transferini Gabriel Paulista ile stoper mevkisine yapan yapan Beşiktaş, ikinci transferini 10 numaraya yaptı. Siyah-Beyazlılar’da İkinci başkan Hüseyin Yücel, Benfica’yla sözleşmesi sona eren Portekizli 10 numara Rafa Silva ile anlaştı ve 3 isim için harekete geçti.

Sol bek için iki aday var

Arthur Masuaku ile yollarını ayırmayı planlayan Siyah Beyazlılar’ın sol bek takviyesi için iki ismi gündemine aldı.

Ricardo Rodriguez listede

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş’ın Serie A ekibi Torino'da forma giyen 31 yaşındaki İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgilendiği kaydedildi. Ricardo Rodriguez için Al Shabab, Augsburg ve Inter Miami’nin de ilgisinin bulunduğu aktarıldı. FC Zürich altyapısında yetişen Ricardo Rodriguez, daha sonra Wolfsburg, Milan, PSV Eindhoven ve Torino’da oynadı.

Bonservisi elinde

Torino ile sözleşmesi sona eren İsveçli futbolcu ile anlaşmaya varılması halinde herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan tecrübeli oyuncu geride kalan sezonda 37 maçta forma giyerken 1 golve 2 asistlik performans sergiledi.

31 yaşındaki futbolcu İsvec Milli Futbol Takımı'nın da değişmez isimlerinden biri durumunda. Bugüne kadar milli formayı 118 kez giyen Rodriguez, 9 gol ve 11 asistlik katkı yaptı.

Friedel, Leonardo Spinazzola ile görüşecek

Siyah beyazlıların diğer sol bek adayı da yine Serie A'dan... Yönetim danışmanı Brad Friedel’in Roma’dan ayrılmaya hazırlanan 31 yaşındaki Leonardo Spinazzola ile görüşme yapacağı öğrenildi. 

36 maçta forma giydi

Piyasa değeri 4 milyon Euro seviyesinde bulunan başarılı oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Roma’da 36 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistle oynamıştı. 2019'dan bu yana Roma forması giyen 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

Kanada Yusuf Kabadayı hamlesi

Beşiktaş, geçen sezon Schalke 04’te kiralık olarak forma giyen Bayern Münih’li futbolcu, Yusuf Kabadayı’yı da gündemine aldı. 20 yaşındaki 1,86’lık kanat oyuncusu için satın alma teklifi yapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlı yönetimin, bu transferi 2 milyon Euro bandında bir rakama bitirmeyi planladığı ifade edildi.

5 gol attı

Gancel piyasa değeri 1 milyon Euro olan 20 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda Schalke formasıyla 26 maçta sahaya çıkarken 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler