Salernitana, Mario Balotelli'nin peşinde!

20.01.2024 - 17:22 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 17:34

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan futbolcu Mario Balotelli'ye İtalya Ligi'nden Salernitana talip oldu.

Salernitana, Mario Balotelli'nin peşinde!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a bu sezon 2. kez transfer olan ve yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle son 9 lig maçında forma giyemeyen Mario Balotelli'ye talip çıktı.

Salernitana, Balotelli ile görüşüyor

Tuttosalernitana.com sitesinde yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Salernitana'nın, Mario Balotelli'yi sezon sonuna kadar kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı belirtildi.

Transfer doğrulandı

Salernitana kulübünden bir kaynak bu iddiaları doğruladı. Tuttosalernitana.com'a konuşan kaynak, "Bu ihtimal var ama müzakere hakkında konuşmak için henüz çok erken. Bakacağız artık" dedi.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel maçın hakemine isyan etti
Habere Git

Maaşında indirime gitmesi isteniyor

Öte yandan transferin gerçekleşmesi için Mario Balotelli'nin maaşında indirime gitmesinin gerektiği ifade edildi.

Balotelli, Serie A'ya dönmek istiyor

Ayrıca Mario Balotelli de yeniden İtalya Ligi'nde forma giymek istiyor. Menajeri, Empoli ve Udinese kulüplerine Balotelli'yi daha önce önermişti. Ancak şu anda ilgilenen tek takım Salernitana ve görüşmeler devam ediyor.

Adanaspor kariyeri

Bu sezon Adana Demirspor ile 5 maça çıkan Mario Balotelli 3 gol kaydetti. İtalyan forvet, toplamda çıktığı 40 karşılaşmada ise 22 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Hajradinovic, Szymanski'yi geride bıraktı zirveye yerleşti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler