İşte Jose Mourinho'nun İstanbul'daki yeni hayatı!

21.10.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 23:35

Süper Lig devlerinden Fenerbaheçe'yi çalıştıran teknik direktör Jose Mourinho'nun İstanbul'daki yeni hayatında dair dikkat çekici detaylar paylaşıldı.

İşte Jose Mourinho'nun İstanbul'daki yeni hayatı!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başına geçmesi ile birlikte sıkça adından söz ettiren Jose Mourinho'nun Türkiye'de yaşadığı hayata dair çarpıcı detaylar paylaşıldı.

Ev yerine oteli tercih etti

İngiliz basınının önde gelen kuruluşlarından olan Daily Mail'in haberine göre; Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli yönetimin ev kiralama teklifini reddetti ve geceliği en ucuz odası yaklaşık 45bin TL olan bir otelde kalıyor.

Her akşam aynı yemeği sipariş ediyor

Haberde yer alan bilgiye göre sadece çırpılmış yumurta hazırlayabilen Jose Mourinho, her akşam otel personelinden aynı yemeği sipariş ediyor. Bu yemekler ise; Tavuk çorbası, pizza, dondurma ve maden suyu.

61 yaşındaki dünyaca ünlü teknik adam bazı akşamlar ise Beşiktaş'ın kalabalık bir sokağında bulunan favori dönercisine gidiyor.

Personelden ricası var

Portekizli teknik adamın döner yemeye gittiği zaman dönercide bulunan personelden kendisinin fotoğrafını çekmemesini rica ettiği belirtildi.

8 maçta 17 puan

Fenerbahçe'nin başında Süper Lig'de 8 maça çıkan Jose Mourinho, bu maçlarda 5 galiblyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puan toplayabildi.

Sezon başında Lille'e elenerek Şampiyonlar Ligi biletini kaçıran Mourinho'nun ekibi, Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy'de oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler