Adana'da Düzenlenen G2 koşuyu Tanışık Kazandı

04.02.2023 - 19:38 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 19:41

Adana'da düzenlenen ve 4 yaşlı Arap atlarının mücadele ettiği G2 koşusunu Anadolu Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Tanışık kazandı. Detaylar.

Adana'da Düzenlenen G2 koşuyu Tanışık Kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, Adana'da düzenlenen ve 4 yaşlı Arap atlarının mücadele ettiği G2 koşusunu Anadolu Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Tanışık kazandı.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Koşuyu, jokeyi Vedat Abiş ile start alan, Murat Yıldız'ın sahibi ve Anadolu Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Tanışık (Turbo - Lusaka / Demirkazık) kazandı. 

Mehmet Arslan'ın antrene ettiği al at bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 14'üncü startında 5'inci birinciliğini kariyerine ekledi.

Ahmet Çelik 2. oldu

9 safkanın katıldığı yarışta Ahmet Çelik idaresindeki Demirberke (Turbo - Badekızım / Demirkazık) ikinci olurken, Müslüm Çelik ile Derya Ateşi (Turbo - Özberfin / Demirkazık) üçüncü, Hışman Çizik'in bindiği Akdağ Fırtınası (Orçun - İlkoru / Umutbey) dördüncü ve Mert Gökalp Arslan'la Kanatlı Tay (Tümöz Bey - Ravza / Tigres Light) da beşinci oldu.

Koşunun galibi Tanışık için bitiriş derecesi 1.36.35 olurken, farklar ise 1/2 Boy - 2,5 Boy - 4,5 Boy - Burun şeklinde oluştu."

Senin için hazırladığımız haberler