Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play off rakibi belli oldu!

05.08.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 14:37

Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, rakibi elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag- Union Saint Gilloise galibi ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play off rakibi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleşmeler belli oldu. İsviçre'de yapılan kura çekiminde temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

Temsilcimiz Fenerbahçe, Lille'yi elemesi durumunda Play Off turunda Slavia Prag- Union Saint Gilloise galibi ile karşı karşıya gelecek.

Play-Off maçı ne zaman?

Galatasaray play-off turundaki ilk maçına 20 veya 21 Ağustos tarihinde çıkacak. Rövanş müsabakaları 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Gruplar 29 Ağustos'ta

Şampiyonlar Ligi Grup kuraları ise 29 Ağustos tarihinde çekilecek. Grup'taki ilk karşılaşmalar ise 17-19 Eylül tarihinde oynanacak.

Fenerbahçe, Lille'yi elemesi gerekiyor

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano'yu eleyen Fenerbahçe adını bir üst tura yazdırdı. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile eşleşti. Temsilcimiz Lille'yi eledikten sonra Play-Off turunda mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler