Avrupa Ligi Kura Çekimi Saat Kaçta Hangi kanalda | Fenerbahçe Ve Trabzonspor

26.08.2022 - 09:12 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 09:33

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri bugün İstanbul'da çekilecek kurayla belli olacak. İşte UEFA Avrupa Ligi'nde torbalar ve muhtemel rakipler...

Avrupa Ligi Kura Çekimi Saat Kaçta Hangi kanalda | Fenerbahçe Ve Trabzonspor

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının kura çekimi bugün İstanbul'da gerçekleştirilecek. Haliç Kongre Merkezi'nde saat 15.30'da başlayacak olan kura çekiminde Fenerbahçe ve Trabzonspor da yer alacak.

Fenerbahçe sahasında Austria Wien'i eleyerek gruplara kalma hakkını elde etmişti. Trabzonspor ise Şampiyonlar Ligi Play-ff turunda Kopenhag'a elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Fenerbahçe 3., Trabzonspor'dan 4. torbada

Bugünkü kura çekimine Fenerbahçe 3., Trabzonspor ise 4. torbadan katılacak. Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'u birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Özellikle ilk torbada yer alan Arsenal, Roma, Manchester United ve Lazio grup aşamasının en güçlü takımları olarak ön plana çıkıyor. Bunun yanında 2. torbada da Rennes, PSV, Feyenoord gibi güçlü takımlar var. UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması 8 Eylül'de start alacak. Organizasyonun finali ise Macaristan'daki Puskas Arena'da oynanacak.

1. TORBA

Roma
Manchester United
Arsenal
Lazio
Braga
Kızılyıldız
Dinamo Kiev
Olympiakos

2. TORBA

Feyenoord
PSV Eindhoven
Rennes
Monaco
Real Sociedad
Karabağ
Malmö
Ludogorets

3. TORBA

Sherif
Real Betis
Midtjylland
Bodo / Glimt
Ferencvaros
Union Berlin
Freiburg
Fenerbahçe

4. TORBA

Nantes
Helsinki
Sturm Graz
AEK Larnaca
Omonia
Zürich
Union Saint-Gilloise
Trabzonspor

Senin için hazırladığımız haberler