İşte Fenerbahçe - Batshuayi görüşmesinin perde arkası! Öne sürdüğü şart kabul edilmeyince...

20.06.2024 - 09:17 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 09:26

Galatasaray ile anlaştığı ileri sürülen Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile yaptığı görüşmesinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe - Batshuayi görüşmesinin perde arkası! Öne sürdüğü şart kabul edilmeyince...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Michy Batshuayi, sarı lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Belçikalı futbolcunun Fenerbahçe ile yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinin perde arkası da ortaya çıktı.

Yeni sözleşme için Fenerbahçe'ye şart sundu

Sarı lacivertli yönetim 30 yaşındaki golcüyü takımda tutmak ve yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti. Ancak Batshuayi, Sportif Direktör Mario Branco ve Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede yeni sözleşme imzalamak için şart öne sürdü.

İlk 11 garantisi istedi

Galatasaray'ın kendisine transfer teklifinde bulunduğunu kaydeden Belçikalı futbolcu, "Galatasaray bana bu teklifi yaptı ama siz bana 11'de oynama garantisi verirseniz sizin teklifinizi hemen kabul eder ve imzayı atarım." dedi.

"Jose kimi isterse o oynayacak. Kimseye 11 garantisini veremeyiz"

Mario Branco ise Batshuayi'nin bu blöf ve restine karşılık olarak "Jose kimi isterse o oynayacak. Kimseye 11 garantisini veremeyiz. Şartlarımızı kabul edersen kalabilirsin aksi durumda yolun açık olsun" cevabını verdi. 

İstediğini alamadı Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Fenerbahçe’den ilk 11'de oynama garantisi alamayan 30 yaşındaki futbolcu Galatasaray’ın sunduğu teklifini kabul etmek zorunda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler