Fatih Karagümrük'ün Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Resmen Açıklandı

15.07.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 18:23

Son dakika | Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'nun ayrılığının ardından yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ün Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Resmen Açıklandı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük, geçen sezon özellikle hücum yollarında gösterdiği etkinlikle dikkat çekmişti. İstanbul temsilcisi, İtalyan antrenör Andrea Pirlo'nun ayrılığının ardından başladığı teknik direktör arayışına son verdi. Yeni isim belli oldu.

Pirlo'nun yardımcısı göreve

Fatih Karagümrük'te yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Alparslan Erdem, yeni sezonda takımın başına geçecek. Andrea Pirlo'nun yardımcılığını yaptığı dönemde 3 maça takımın başında çıkan Erdem, futbolculuk kariyerini geçen sezonun başında sonlandırmıştı.

"Alparslan Erdem ile teknik direktörlük görevi için anlaştık"

Fatih Karagümrük, yeni hocasını açıkladığı paylaşımda, "Geçen sezon Andrea Pirlo’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak yer alan ve son 3 maçta görevi devralan eski oyuncumuz Alparslan Erdem ile yeni sezonda teknik direktörlük görevi için anlaştık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi!
Habere Git

Açıklamanın devamında ise "Alparslan hocamız ile bu sezonki hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyor ve ona başarılar diliyoruz" denildi.

3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı

Geçen sezon Fatih Karagümrük'ün başında 3 maça çıkan Alparslan Erdem, 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 1 mücadelede ise berabere kalan 34 yaşındaki genç çalıştırıcı, 2.33 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler