Neymar, Bernardo Silva, Declan Rice... İşte Haftanın En Bonservislileri

16.06.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 08:45

Neymar, Bernardo Silva, Declan Rice gibi oyuncular için transfer söylentileri devam ediyor. Transfer iddialarının en yüksek bonservislilerini sizler için derledik.

Neymar, Bernardo Silva, Declan Rice... İşte Haftanın En Bonservislileri

AJANSSPOR HABER

Birçok ligde sezon sona ererken transfer dönemi başladı. Takımlar yeni dönem için kadrolarını güçlendirme girişimlerine başladı. Kulüpler kadar futbolcular da gelecek planlarını oluştururken, ortaya birçok transfer iddiası atıldı. Transfer iddiaları arasında en yüksek bonservis bedellerinin konuşulduğu haberleri sizler için derledik.

Kane, Ada'dan gitmek istemiyor

İngiliz futbolcu Harry Kane’in adı geçtiğimiz günlerde Bayern Münih ile sık sık anıldı. 29 yaşındaki forvetin Alman ekip için transfer listesinin başlarında olduğu aktarıldı. Newcastle’ın da oyuncu ile ilgilendiği fakat 100 milyon sterlin gibi bir ücretin takım için bir oyuncuya ödemek adına çok fazla olduğu vurgulandı.

Daha sonrasında ise The Sun, İngiliz oyuncunun ülkesinden ayrılmaya sıcak bakmadığını bu nedenle Kane’i ikna etmenin zor olacağını belirtti. The Sun ayrıca Tottenham Hotspur oyuncusunun Chelsea, Arsenal ve Manchester United’ı düşünüyor olabileceğini iddia etti.

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı, Barcelona ile köprüyü kurdu!
Habere Git

Arsenal, Rice’ı tarihe geçirmeye hazır

West Ham United oyuncusu Declan Rice da adı birçok kulüp ile anılan futbolculardan. Geçtiğimiz günlerde adı Chelsea ve Bayern Münih ile yan yana gelen Rice için en güçlü aday ise Arsenal. The Guardian tarafından aktarılan bilgilere göre Arsenal, İngiliz orta saha oyuncusu için 100 milyon sterlini gözden çıkarmış durumda. Eğer bu transfer gerçekleşirse Rice, Arsenal tarihinin en pahalı oyuncusu olacak.

Silva, Barcelona’ya pahalıya mal olabilir

Manchester City forması giyen Bernardo Silva’nın adı ise PSG, Real Madrid ve Barcelona ile anıldı. TV3, Barcelona’nın 95 milyon dolarlık bir bonservis ile adından söz ettiren 28 yaşındaki Portekizli futbolcuyu takip ettiğini aktardı. Fakat Atletico Madrid’den Joao Felix ile de ilgilenen ekip için bu iki oyuncunun gelişi pahalıya patlayabilir.

Leipzig, Gvardiol için en az 75 milyon dedi

Josko Gvardiol için hem Manchester City hem de Real Madrid’in ilgili olduğu iddia edildi. Son olarak ise TalkSport’un aktardığı bilgilere göre Leipzig, Hırvat savunma oyuncusu için Manchester City’e 75 milyon sterlinlik bir ücret talep etmeye hazırlanıyor. Gvardiol için istenen bu ücreti 80 milyon sterline dahi çıkabilir. Manchester United, 2019’da Harry Maguire için Leicester’a bu ödemeyi yaparak bir savunma oyuncusuna en fazla bonservis bedeli veren kulüp olmuştu.

İlgini Çekebilir
Aslanın yıldızı vitrine çıktı, İtalya finale çıkamadı!
Habere Git

1 Vlahovic 5 oyuncuya bedel

Juventus’un Sırp forveti Dusan Vlahovic için 5 oyuncunun takası söz konusu olabilir. Gazetta’nın aktardığı bilgilere göre Chelsea, 23 yaşındaki forvetin ekibe katılması için takas yoluna başvuracak. İngiliz ekibin bu takas sırasında Vlahovic için 5 farklı oyuncuyu İtalyan ekibe teklif edeceği aktarıldı. Vlahovic’in bonservisinin 75 milyon Euro'yu bulabileceği söyleniyor.

PSG, Neymar için seçici değil

CaughtOffside’dan Jonathan Johnson’ın iddiasına göre Neymar’ın PSG’den ayrılışı pek de zor olmayacak. Fransız ekibin 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu ile yolları ayırmaya kararlı olduğu belirtildi. Neymar’ın adı Manchester United ve Newcastle United ile anılırken PSG, Brezilyalı forvetin transferi için Suudi Arabistan’a daha sıcak bakıyor.

Johnson’ın özel köşesinde paylaştığı iddiaya göre PSG, Neymar transferi için başka yerlerden alıcı bulma olasılığının daha düşük olduğuna inanıyor. CBS Sports ise Suudi ekip Al-Hilal’den bir heyet Neymar ile görüşmek üzere Paris’e gitti. Yıllık 200 milyon Euro maaş ve 45 milyon Euro'luk bir bonservis ücretinin konuşulduğu da iddialar arasında.

İlgini Çekebilir
İtalyan basını duyurdu! Montella, Fenerbahçe'ye o isimleri istiyor
Habere Git

Davies'den rakibe açıkça övgüler

Bayern Münih'ten Alphonso Davies’in Şampiyonlar Ligi rakipleri Real Madrid’e övgüler yağdırması transfer söylentilerini de beraberinde getirdi. İddiaların ardından Bayern taraftarları endişelenirken Davies, ekibi için “Bayern dünyanın en iyi kulüplerinden biri. Harika oyuncuları var. Birçok efsanenin gelip gittiğini gördük" ifadelerini kullandı ve kulübü ile devam edecek olup olmaması hakkındaki soruya "Neden olmasın?" demekle yetindi. Davies’in piyasa değeri yaklaşık 70 milyon Euro.

Chelsea’den Manchester United’a derhal red

Chelsea’den Mason Mount da adı birden fazla kulüple anılan oyuncular arasında yer alıyor. Arsenal, Bayern Münih ve Liverpool ile ismi iddialara karışan Mount için Manchester United’ın da Chelsea’ye teklif götürdüğü belirtildi. SkySport’un 40 milyon sterlinlik olabileceğini söylediği başlangıç teklifi Chelsea tarafından hiç zaman kaybetmeden reddedildi.

ManU Fransız için kesenin ağzını açıyor

Eintracht Frankfurt’un 24 yaşındaki oyuncusu Randal Kolo Muani listedeki oyuncular arasında en fazla kulübün takip ettiği isim. Genç forvetin adı PSG, Bayern Münih, Real Madrid ve Manchester United ile anılıyor. The Sun’ın iddialarına göre takımlar arasından Manchester United oyuncu için 105 milyon sterlin ödeyebilir.

Senin için hazırladığımız haberler