İşte dünyanın en iyi 60 genç yeteneği! 3 Türk listede

11.10.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 15:24

The Guardian, dünya genelinde oluşturduğu listede 2006 yılında doğan en yetenekli 60 ismi belirledi. Türkiye'den 3 futbolcu yer aldı. İşte detaylar...

İşte dünyanın en iyi 60 genç yeteneği! 3 Türk listede

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz gazete The Guardian, dünya genelinde yaptığı oyuncu araştırmaları sonucunda bir liste oluşturdu. Listede, 2006 yılında doğan dünyanın en yetenekli 60 futbolcusu belirlendi.

3 Türk futbolcu listede

Guardian'ın hazırladığı 60 kişilik listede 3 Türk futbolcu yer aldı. Bu futbolcuların ikisi Sivasspor'da, biri ise Kasımpaşa'da forma giyiyor.

Sivasspor'dan önlinero Yunus Emre Konak ve forvet Emre Gökay, Kasımpaşa'dan ise sol bek Yasin Özcan, en yetenekli 2006'lı futbolcular arasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Ne Kuntz gördü ne de Montella...
Habere Git

Ne A Milli ne Ümit Milli gördü

Sivasspor A Takımı'na çıkalı 3 ay olmasına rağmen Yiğidolar'ın vazgeçilmezi olan ve 8 Süper Lig maçında da sahada yer alan Yunus Emre Konak'ın milli takım kariyeri dikkat çekti. Yunus Emre Konak, kariyeri boyunca yalnızca 5 kez Türkiye U-18 forması giyebildi. Genç futbolcu Ümit Milli Takım yüzü görmedi.

Mehmet Can Aydın'ın yerine dahil edildi

Açıklanan son kadrolarda da yer almayan Yunus Emre Konak, Trabzonspor'un sezon başında Schalke 04'ten kiraladığı genç sağ bek Mehmet Can Aydın'ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmasıyla Ümit Milli Takım'ın San Marino ve Letonya maçları aday kadrosuna davet edildi.

Emre 25 dakika aldı, Yasin 8 maçta da oynadı

Aralık 2022'de Sivasspor'da profesyonel olan Emre Gökay, bu sezon 4 Süper Lig maçında toplam 25 dakika süre aldı. Geçen sezonun başından beri Kasımpaşa'da düzenli olarak forma giyen Yasin Özcan ise bu sezon 8 Süper Lig maçında da görev aldı. 17 yaşındaki sol bek 1 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler