İşte Deniz Aytekin'in yeni kurbanı!

12.04.2020 - 17:27 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 17:27

Almanya'da görev yapan Türk kökenli Alman hakem Deniz Aytekin, koronavirüs sebebiyle verilen arada futbolcularla konsol oyunlarında karşı karşıya geliyor. Deniz Aytekin'in yeni rakibi belli oldu.

Almanya Ligi'nde görev alan hakemlerden biri olan Deniz Aytekin, koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada futbolcularla sanal maçlar oynuyor. Aytekin, bugün de Darmstadt ekibinde görev alan Felix Platte ile karşı karşıya gelecek.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

DFB hakem takımı, futbolcularla konsol oyunları oynuyor. Bu maçlar ise Almanya'da Bild tarafından canlı yayınlanıyor. Deniz Aytekin, "Genellikle konsol oyunlarını oynamıyorum. Ama 12 yaşındaki oğlum bana birkaç gün içinde çok sayıda antrenman yapma fırsatı verdi. Bana bir bireysel eğitim sundu" demişti.

Deniz Aytekin yeteneklerini konsol oyunlarında da sergiliyor

Deniz Aytekin, son karşılaştığı rakibi olan Gladbach'ın yıldızı Jonas Hofmann'a karşı 2-1'lik üstünlük kurmuştu. FIFA20 konusunda büyük övgüler alan Aytekin yine favori gösteriliyor.

Deniz Aytekin'in bu sezonki performansı

Deniz Aytekin, Almanya Ligi'ne ara verilmeden önce 11 maçta düdük çaldı. 45 sarı kart 1 de kırmızı kart çıkaran Deniz Aytekin, Almanya doğumlu. Aytekin, 2008 yılından beri Bundesliga'da maç yönetiyor.

Senin için hazırladığımız haberler