Burak Yılmaz'ın Övdüğü Beşiktaş Altyapısındaki Golcü Mustafa Hekimoğlu

10.06.2023 - 13:22 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 00:31

Türk futbolunun unutulmaz golcüsü Burak Yılmaz, futbol hayatını noktaladığını açıklarken; beğendiği santrforu da işaret etti. Ajansspor olarak o ismi bulduk. İşte detaylar

Burak Yılmaz'ın Övdüğü Beşiktaş Altyapısındaki Golcü Mustafa Hekimoğlu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Hollanda Ligi takımı Fortuna Sittard'a sürpriz bir şekilde veda eden Burak Yılmaz, geçen hafta Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında faal futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Burak Yılmaz, futbolcunun ismini hatırlayamamıştı

Burak Yılmaz'ın bu toplantıda bahsettiği bir isim merak konusu oldu. Ülkemizde altyapılardan yeterli sayıda oyuncu yetişmediğini ifade eden Yılmaz; golcü konusunda sıkıntı yaşanacağına vurgularken; Beşiktaş altyapısında oynayan bir futbolcuya işaret etti ve ismini hatırlamayadığını söyledi.

Ajansspor olarak bu ismi araştırdık ve Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi ile görüştük. İşte o isim...

Mehmet Ekşi açıkladı

Ajansspor'a konuşan Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi, "Burak Yılmaz'ın basın toplantısını takip ettim. Burak Yılmaz'ın kastettiği oyuncu Mustafa Erhan Hekimoğlu; Mustafa santrfor pozisyonunda oynuyor. Mustafa'dan ülke futbolu ve Beşiktaş adına çok umutluyuz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz, Güneş'in benimle ilgi düşüncesi var
Habere Git

Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir?

22 Nisan 2007 doğumlu Mustafa Erhan Hekimoğlu; Beşiktaş U-16 takımında forma giyiyor. Türkiye U-16 takımında da görev alan Mustafa Erhan; 12 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Hızıyla dikkat çeken 16 yaşındaki futbolcu; santrfor pozisyonunun yanı sıra sağ kanatta da görev alabiliyor. 

Süper Kupa'da G.Saray ağlarını havalandırdı

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu, 3 Ağustos 2024 tarihinde Galatasaray ve Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren Süper Kupa maçında sahne aldı. Siyah-Beyazlıların 5-0 galibiyetiyle sona eren mücadelenin 85'inci dakikasında Ciro Immobile'nin yerine oyuna dahil olan genç futbolcu, 90+2'nci dakikada takımının 5'inci golünü kaydetmeyi başardı.

Mustafa Erhan Hekimoğlu, Siyah-Beyazlılarda A takım seviyesindeki ilk golünü, ilk derbi maçında kaydetmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler