İşte Beşiktaş'ın Hulk teklifi

24.01.2021 - 09:04 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 09:10

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldız Hulk için yaptığı transfer teklifinin detayları belli oldu. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ın Hulk teklifi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig lideri Beşiktaş'ın transfer listesindeki 1 numaralı isim Brezilyalı yıldız Hulk... 

Beşiktaş'ın teklifi

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Hulk'un 1.5 yıllığına 4.5 milyon Euro net maaş ve bonuslu sözleşme isteğine karşılık; 3 milyon Euro net maaş ve 200 bin Euro şampiyonluk primi, Avrupa'ya katılım, maç başı ve gol bonusu önermişti.

Yönetim, takım harcama limitlerindeki şartlar gereği maksimum teklifin bu olduğunu daha fazla artırmayacaklarını Hulk'a iletti.

Kararı bekleniyor

Kartal, teklife olumsuz yanıt alması halinde alternatif isimlere yönelecek. Ailesiyle birlikte Brezilya'da bulunan golcü futbolcuya ise her geçen gün yeni teklifler geliyor. Hulk, Beşiktaş'ın yanı sıra Türkiye'den Trabzonspor'un da gündeminde.

Ayrıca Porto, Atletico Mineiro ve Palmeiras Hulk için sıraya giren diğer kulüpler. Brezilyalı golcüsü on olarak Çin'de Shanghai SIPG'de forma giymişti.

Leo Pereira el yaktı

Beşiktaş'ın savunma hattına düşündüğü 24 yaşındaki stoper Leo Pereira için kulübü Flamengo yüksekten uçtu. 

Neredeyse transfer bütçesine denk gelen 1 milyon Euro civarındaki rakamı çok yüksek bulan siyah-beyazlılar, bu şartlarda transferin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu belirterek Brezilya kulübünden indirim talebinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler