Antalyaspor, Kajetan Szmyt ile ilgileniyor!

01.02.2024 - 14:06 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 14:23

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Polonya Ligi'nde Warta Poznan forması giyen 10 numara oyuncusu Kajetan Szmyt ile ilgileniyor.

Antalyaspor, Kajetan Szmyt ile ilgileniyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü lider Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak Bitexen Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kajetan Szmyt, Antalyaspor'un listesinde

Glos Eielkopolski sitesinde yer alan habere göre; FIFA tarafından gelen transfer engeliyle ilgili olarak sorunu ortadan kaldıran ve resmi yazı bekleyen Akdeniz ekibi, Polonya Ligi takımlarından Warta Poznan forması giyen Kajetan Szmyt'i kadrosuna katmak istiyor.

Takımdaki geleceği belirsiz

Haberde, 21 yaşındaki 10 numara oyuncusunun Polonya temsilcisindeki geleceğinin belirsiz olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Emre Mor resmen Fatih Karagümrük'te!
Habere Git

Menajeri görüşmelerini sürdürüyor

Ayrıca, Polonyalı oyuncunun menajerinin MLS Ligi takımları ve İspanyol kulüpleriyle temasta olduğu ancak en ciddi talibin de Antalyaspor olduğu ifade edildi. 

Bu sezonki performansı

Warta Poznan ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Kajetan Szmyt kariyerinde Gornik Polkowice ve Nielba formalarını da giydi. Genç oyuncu, Polonya U21 Milli Takımı ile de 13 maça çıkıp 2 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Trabzonspor maçı için deplasman seyircisi kararı!
Habere Git

Bilindiği üzere Antalyaspor'un kadrosunda iki Polonyalı futbolcu bulunuyor. Önlibero oyuncusu Jakub Kaluzinski ve forvet oyuncusu Adam Buksa.

Öte yandan Polonya temsilcisi kamp çalışmalarına Antalya Side'de devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler