Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu Another Boy Kazandı

08.04.2023 - 12:19 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 12:21

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre 7 Nisan Cuma günü Antalya Hipodromu'nda düzenlenen Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu Another Boy kazandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu Another Boy Kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamada, 7 Nisan Cuma günü Antalya Hipodromu'nda düzenlenen Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu Another Boy kazanmayı başardı.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"7 Nisan Cuma günü Antalya Hipodromu'nda düzenlenen ve programın da en önemli koşusu olma özelliğine sahip Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nun startı (KV-8) saat 16.30'da verildi.

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılımıyla gerçekleştirilen mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte düzenlendi.

Antalya'da günün bu önemli mücadelesini; Mehmet Demirkol'un sahibi olduğu, Mozaik Org. San. Tic. Aş. tarafından yetiştirilen, antrenörlüğünü ise Murat Aydoğdi'nin üstlendiği al erkek tay Another Boy (Perfect Storm - Midnight High / Midnight Lute) jokeyi Onur Öztürk idaresinde kazandı.

Ask The Legend 2. oldu

6 tayın start aldığı mücadeleyi, Ask The Legend (Papa Clem - Pure Grace / Vindication) ikinci olarak tamamlarken, Baba Selim (Hakkar - Hapry Mare / Lockton) üçüncü, Rainbow Storm (Exaggerator - Seneca Theatre / Gio Ponti) dördüncü ve son olarak Baboş Alper (Yavuzsel - Light My Fire / Ocean Blue) ise koşuyu beşinci olarak tamamladı.

Yarışın galibi Another Boy için bitiriş derecesi 2.10.40 olurken, farklar 1/2 Boy - 2 Boy - 4 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı."

Senin için hazırladığımız haberler