İşte Ancelotti'nin Arda Güler'i oynatmama bahanesi! Maç sonu milli futbolcuyla görüştü...

20.10.2024 - 13:14 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 13:27

A Milli Takım ile Uluslar Ligi'ndeki performansının ardından Real Madrid'de daha fazla şans bulması beklenen Arda Güler, takımının Celva Vigo ile oynadığı karşılaşmada yine süre bulamadı. Teknik direktör Ancelotti genç yıldızı oynatmama sebebini açıkladı. İşte detaylar...

İşte Ancelotti'nin Arda Güler'i oynatmama bahanesi! Maç sonu milli futbolcuyla görüştü...

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid, LaLiga’nın 10. haftasında deplasmanda Celta Vigo'yu 2-1’lik skorla geçerken, eftatun beyazlılarda milli futbolcumuz Arda Güler yedekler arasında yer aldığı maçta forma şansı bulamadı.

İlk 11'de forma giymesi bekleniyordu süre alamadı

A Milli Takım formasıyla UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda karşılaşmalarında iyi bir performans sergileyen Arda Güler, İzlanda karşısında attığı golle İspanya basını tarafından Türkiye'nin kahramanı ilan edilmişti. Milli performansının ardından Real Madrid'de daha fazla süre alması beklenen 19 yaşındaki yıldızımızın Celta Vigo karşısında ilk 11'de sahaya çıkması beklenirken teknik direktör Carlo Ancelotti, yedekler arasında tuttuğu Arda'ya forma şansı vermedi.

İtalyan hocanın Arda Güler'i Celta Vigo maçında bir dakika bile oynatmaması hem İspanya basınında hem de İspanyol futbolseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

Oynatmama nedeni açıkladı

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo maçının ardından Arda Güler ile yaptığı görüşmede genç futbolcuyu oynatmama nedenini açıkladı.

"Milli takımınla çok oynayarak geldin"

Bu görüşmede Ancelotti'nin Arda Güler'e, "Milli takımınla çok oynayarak geldin, bugün Dani'yi (Ceballos).... oynatmayı tercih ettim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

291 dakika oynadı

Arda Güler, Real Madrid formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 10 maçta 291 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler