Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemindeki Adam Buksa'nın yeni adresi belli oldu! Şampiyon takıma gitti

10.07.2024 - 13:23 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 13:30

Antalyaspor’un satın alma opsiyonunu kullanmadığı Adam Buksa’nın yeni takımı belli oldu. Trabzonspor ve Beşiktaş’la adı anılan Polonyalı, şampiyon takımla anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemindeki Adam Buksa'nın yeni adresi belli oldu! Şampiyon takıma gitti

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Antalyaspor forması giyen ve Akdeniz ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmadığı Adam Buksa’nın yeni takımı belli oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesine giren Adam Buksa’nın yeni adresi Kuzey oldu. 

Midtjylland ile anlaşmaya vardı

Özellikle Polonya ile Avrupa Şampiyonası’nda da mücadele etmesi ve gol atması sebebiyle pek çok transfer teklifi alan Buksa, Danimarka şampiyonu Midtjylland ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcunun bonservisiyle transfer olacağı öne sürüldü. Danimarka ekibinin, Lens’e 4 milyon Euro ödeyeceğine vurgu yapıldı.

Beşiktaş ve Trabzonspor transfer etmek istedi

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş ve Trabzonspor da Polonyalı golcüyü radarına aldı. Süper Lig devleri Buksa için transfer girişiminde bulundu.

16 gol kaydetti

27 yaşındaki Polonyalı santrfor geçen sezon Antalyaspor'da 35 maçta forma giydi ve 16 gol, 2 asist kaydetti. Adam Buksa'nın kulübü Lens ile sözleşmesi Haziran 2027'ye kadar devam ediyordu.

EURO 2024'te Hollanda filelerini havalandırdı

27 yaşındaki futbolcu EURO 2024'te D Grubu'nda mücadele eden ve 3 maç sonunda turnuvaya veda eden Polonya Milli Takımı kadrosunda yer aldı. Takımının Avusturya ve Hollanda ile oynadığı karşılaşmalarda 150 dakika sahada kalan Buksa, 2-1 kaybedilen Hollanda maçında takımının tek golüne imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler