İşte Abdullah Avcı'yı en çok üzen olay! "Gereğini yaparım..."

14.08.2024 - 14:08 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 14:26

Trabzonspor'da taraftarların istifaya çağırdı teknik direktör Abdullah Avcı'nın morali bozuk. Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu tecrübeli çalıştırıcı ile sürekli temas halinde. İşte detaylar...

İşte Abdullah Avcı'yı en çok üzen olay! "Gereğini yaparım..."

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Rapid Wien karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından, taraftarların teknik direktör Abdullah Avcı'ya olan tepkisi ligin ilk haftasında Sivasspor karşısında alınan beraberlikle birlikte daha da artmış, bordo mavili taraftarlar tecrübeli çalıştırıcıyı istifaya çağırmıştı.

Avcı'nın morali bozuk

61 Saat'te yer alan habere göre; teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisine yönelik tekpiler nedeniyle morali bozuk. Başta yönetim kurulu olmak üzere çevresi, 61 yaşındaki Abdullah Avcı ile sürekli temas halinde. Yakın arkadaşları, morali bir hayli bozulan Avcı’yı yeniden motive etmek adına konuşmalar yapıyor.

Avcı'yı en çok üzen konu

Tecrübeli teknik direktörü en çok üzen konu ise kişisel telefon numarasının dağıtılması ve gelen yüzlerce hakaret içerikli mesajlar olmuş.

"Başarısız olduğumu gördüğüm an ben gereğini yaparım"

Hemen hemen herkes, takımın iyi bir görüntü vermediği konusunda fikir birliğine varmış olsa da deneyimli teknik adam bu durumun geçici olduğunu ve kısa zaman içinde düzeleceğini söylüyor.

Öyle ki Avcı, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde "Bu takımı kimseye yedirtmeyeceğim, bu takım başaracak. Eğer başarısız olduğumu gördüğüm an ben gereğini yaparım" diyerek bu süreçten çıkacaklarını söylüyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da hem transfer gündemi hem de güncel konularla alakalı olarak Avcı ile temas kurup saha içinde kalmasını istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler