İstanbulspor'da Hakan Yakın gidiyor Osman Zeki Korkmaz geliyor!

17.01.2024 - 12:12 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 12:20

Son dakika haberleri. Süper Lig'in son sırasında yer alan İstanbulspor'da teknik direktör Hakan Yakın ile yolların ayrıldığı iddia edildi. İşte detaylar.

İstanbulspor'da Hakan Yakın gidiyor Osman Zeki Korkmaz geliyor!

Trendyol Süper Lig'de pazar günü Konyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan İstanbulspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

Hakan Yakın ile yollar ayrılıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig'de oynadığı 20 maçta 7 puan toplayabilen İstanbulspor'da Teknik Direktör Hakan Yakın ile yollar ayrılıyor.

İstifa sinyali vermişti

Hakan Yakın, Sivasspor'a kaybettikleri karşılaşma sonrası istifa sinyali vermişti. Yakın, yaptığı açıklamada, "30 senedir futbolun içindeyim ama böyle bir şey hiç yaşamadım. Bende de bir iz bıraktı, ailemle de çok konuştum. Bu senenin son maçıydı, önümüzdeki maça biraz daha zaman var. Takıma da izin vereceğiz, o arada kendi düşüncelerim olacak ve kararlarım olabilir. Ailemle görüşeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Şampiyonluk yolunda önümüzü kesmeye çalışanlar var"
Habere Git

Ligin sekizinci haftasında göreve gelen Yakın, takımıyla geride kalan 12 haftada iki galibiyet ve iki beraberlik alabildi. 

İstanbul ekibi son olarak Adana Demirspor ile 2-2 ve ardından Konyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

İstanbulspor performansı

46 yaşındaki teknik adam İstanbulspor ile çıktığı toplam 14 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 8 puan topladı ve maç başına da 0.57 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Anlaşma sağlandı! İşte Anastasios Bakasetas'ın yeni takımı...
Habere Git

Yeni teknik direktör Osman Zeki Korkmaz 

Hakan Yakın'ın ardından göreve kimin geleceği de belli oldu. 2011/2022 yılları arasında sarı - siyahlıları çalıştıran ve Süper Lig'e çıkaran Osman Zeki Korkmaz takımın yeni teknik direktörü olacak.

Senin için hazırladığımız haberler