Sivasspor, kendi sahasında İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti

23.12.2023 - 15:55 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 16:00

Renksiz mücadeleyi daha çok isteyen kazandı. Özellikle ilk yarıdaki oyun sık pas hatası ile adeta bir kör dövüşe sahne oldu. İkinci yarıda tempo biraz artsa ve gol gelse de kalite yine düşük kaldı bence.

Sivasspor, kendi sahasında İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti

Cezayir DOĞAN- AJANSSPOR

2006 doğumlu Yunus Emre, Sivas’ın ve de ‘sadece adı süper’ olan ligin bu seneki kazançlarından oldu bile. Umarım Burak Kapacak gibi hızlı çıkıp sert düşmez. İkinci yarıya başlarken Burak çıktı Rodriguez girdi, çok olmasa da biraz hareket getirdi. Bir iki maç dışında bende hayal kırıklığı yaratan oyunculardan biri Gerson. Gerçi sık sakatlandığını biliyorum, sanırım yine aynı sorunla baş etmeye çalışıyor. Samu Saiz neden çıkarıldı anlamadım?

İstanbulspor’da geçen hafta yaşanan travmanın izleri duruyor gibiydi. Trabzonspor karşısındaki güçlü oyun bugün yoktu sahada. Ethemi, Muammer, Jackson Alassane, Mendy gibi beğendiğim isimler var ama onların oyunu da takımı alttan kurtarmaya yetmiyor. Akıl vermek haddim değil ama şöyle bir önerim var; İstanbulspor yönetimi yeni bir planlama ile evet yine yarışmacı ama aynı zamanda yetiştirici bir ekip oluştursa, İstanbul’un Altınordusu gibi olmayı düşünseler mi acaba? Elbette ‘hadi yapalım’ diyerek bunu kısa sürede hayata geçirmek mümkün değil ama bir yerden başlanmalı bence.

Senin için hazırladığımız haberler