İstanbulspor'a sert tepki! Deplasmana fahiş fiyat...

26.09.2023 - 16:46 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 16:54

Ünlü gazeteci Bülent Timurlenk, İstanbulspor-Galatasaray maçında deplasman tribün fiyatının en düşük 905 TL olmasına sert tepki gösterdi. İşte detaylar.

İstanbulspor'a sert tepki! Deplasmana fahiş fiyat...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray bugün İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Şampiyonlar Ligi maçından ötürü ertelenen maçta İstanbulspor'un deplasman taraftarı için ayırdığı bölümde bilet fiyatları en az 905 TL olarak belirlendi. Bilet fiyatlarının yüksek olduğunu savunan gazeteci Bülent Timurlenk, İstanbulspor'a tepki gösterdi.

"Yemeyip içmeyip maça giden insanlar var"

Timurlenk, “Devletten aldığı üniversite kredisini maç biletine ayıran, yemeyip içmeyip maça giden insanlar var. Rica edeceğim bana, deplasman tribünü fiyatını neden 905 TL yaptığınızı açıklayın” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Üç kategori açıldı

İstanbulspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda maç için sadece Batı, Doğu ve VIP tribünleri açıldı. İstanbulspor tribününün en düşük bilet fiyatı 626 TL, Galatasaray tribünü için ise en düşük bilet fiyatı 905 TL olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, yıldızlarından yoksun! İşte Aslan'ın İstanbulspor 11'i
Habere Git

VIP aynı tarifeden devam etti

Maçları izlemek için en lüks taraftar kategorisi olan VIP tribününün bilet fiyatı ise 1926 TL olarak açıklandı.

İstanbulspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

İstanbulspor - Galatasaray mücadelesi bugün (26 Eylül Salı günü) saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka, beINSPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet, Okan, Vefa, Ndao, Rroca, Loshaj, Ethemi, Jackson, İbrahim

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Senin için hazırladığımız haberler