İstanbulspor, Akhisar deplasmanından 3 puanla döndü

24.02.2021 - 21:54 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 21:56

TFF 1. Lig’de uzun süredir galibiyet yüzü görmeyen Akhisarspor, bugün kendi sahasında İstanbulspor’a yenildi. İşte, Akhisar İstanbulspor maçının detayları…

İstanbulspor, Akhisar deplasmanından 3 puanla döndü

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’de 23. karşılaşmasına çıkan Akhisarspor, galibiyet hasretini bir hafta daha uzattı. Bugün, Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda İstanbulspor’u misafir eden Akhisar, konuk takıma 1-0 mağlup olmanın önüne geçemedi. Maçın başında Eslem Öztürk’ün golü ile öne geçen konuk takım, Akhisar deplasmanından çok kritik bir 3 puan alarak Süper Lig iddiasını sürdürdü.

Akhisar 4 haftadır kaybediyor

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Akhisarspor, sahasında İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. Henüz maçın 13. dakikasında gelen golden sonra bir gol daha gelmeyince; konuk takım, altın değerindeki 3 puanla evine döndü. 

İstanbulspor mağlubiyetinden sonra Akhisar’ın galibiyet hasreti 4 maça çıkmış oldu. Son 4 karşılaşmasının tamamında kaybeden Manisa temsilcisi, bugünkü İstanbul müsabakasını da kaybederek motivasyon açısından iyice çöküşe geçti. Akhisar’ın son 4 maçlık performansı şu şekilde;

Balıkesirspor 3-0 Akhisarspor
Akhisarspor 1-4 Samsunspor
Menemen Belediyespor 6-2 Akhisarspor
Akhisarspor 0-1 İstanbulspor

Manisa temsilcisi, son 4 karşılaşmada rakip ağlara 3 gol atarken, kendi kalesinde tam 14 kez gol görmenin önüne geçemedi.

Kümede kaldılar

İstanbul mağlubiyetinden sonra iyice kümeye demir atan Akhisarspor, 23. haftayı 19 puanla tamamlayıp 16. sırada kaldı. Konuk takım İstanbulspor ise Manisa’dan son derece önemli bir 3 puanla çıkarak, 43 puanla 3. sıraya kuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler