İstanbul Park'tan İBB'ye teşekkür

05.11.2020 - 14:38 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 14:38

Son dakika Formula 1 haberleri... Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı sezonun 14. yarışı Turkish Grand Prix'si ile sürecek. İstanbul Park'da düzenlenecek olan yarışta yönetim, destekleri için İBB'ye ve Ekrem İmamoğluna teşekkür etti. İşte detaylar...

Orhan GÜLEK-AJANSSPOR

Formula 1 yarışlarına, 9 yıl aradan sonra tekrar ev sahipliği yapacak olan İstanbul Park'ta hazırlıklar da sona gelindi. Hazırlıklara büyük destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, İstanbul Park yönetimi teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada
"Formula 1 yarışına verdikleri destek ve katkılar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na şükranlarımızı, emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dendi.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si 15 Kasım Pazar günü saat 13.10'da başlayacak. Yarıştan 1 gün önce yapılacak sıralama turları ise 15.00-16.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Grand Prix'si hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

S SPORT CANLI İZLE

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler