İsrail medyası yazdı! Antalyaspor'dan Jehezkel'e geri dön çağrısı

20.02.2024 - 00:09 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 00:19

Antalyaspor'un, Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan Sagiv Jehezkel'in ismini TFF'ye bildirmesinin ardından flaş bir hamle daha geldi. İşte detaylar.

İsrail medyası yazdı! Antalyaspor'dan Jehezkel'e geri dön çağrısı

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı gol sevinci sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in sözleşmesinin feshedileceğini açıklayan Antalyaspor'dan üst üste dikkat çekecek hamleler geldi. Sezonun ikinci yarısı için forma giyebilecek futbolcular arasına Sagiv Jehezkel'i de ekleyen Akdeniz ekibinin İsrailli futbolcuyu geri çağırdığı iddia edildi.

İsrail medyası yazdı

İsrail medyasından Sport 5'in haberine göre Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'i antrenmanlara çıkması için çağrı yaptı. Kırmızı beyazlıların, Jehezkel'e serbest futbolcu olmadığını bildirdiği ve Türkiye'ye davet ettiği bir mektubu İsrailli'ye gönderdiği öne sürüldü.

Jehezkel reddetti, FIFA'ya gidiyor

Haberin detayında Sagiv Jehezkel'in, Antalyaspor'un çağrısını reddettiği de dile getirildi. İddiaya göre Jehezkel gelen çağrıya, "Siz sözleşmeyi tek taraflı iptal ettiniz, FIFA'da görüşeceğiz" yanıtını verdi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan hakem tepkisi! "Bundan sonra kuralına göre"
Habere Git

Cezasını tamamladı

29 kişilik listede ismi yer alan Sagiv Jehezkel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) gelen cezayı da tamamladı. Trabzonspor karşılaşmasında yaptığı gol sevinci sebebiyle 8 maç ceza alan İsrailli, 2-2 sonuçlanan İstanbulspor maçıyla birlikte yeniden forma giyme hakkını elde etti. İsrailli futbolcu, Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Samsunspor, İstanbulspor, Türkiye Kupası’nda da Pendikspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında yer almadı.

Antalyaspor’da büyük düşüş

Sagiv Jehezkel’in forma giymediği 8 maçta Antalyaspor’un aldığı kötü sonuçlar da dikkat çekiyor. İsrailli futbolcunun Türkiye’den ayrılmadan önce Süper Lig’de 20 maça çıkan Antalyaspor, 29 puanı hanesine yazdırdı. Sagiv Jehezkel’in yokluğunda ise 6 kez sahaya çıkan Akdeniz temsilcisi, 6 puanı hanesine yazdırırken, son 4 haftada ise sadece 2 puan alabildi. Kırmızı-Beyazlılar, Jehezkel’siz dönemde Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a elendi.

Senin için hazırladığımız haberler