İspanyollar yazdı! Fenerbahçe transferde gözünü kararttı

21.08.2024 - 19:42 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 20:05

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da çıtayı yükseğe koyan Fenerbahçe, Barcelona'nın genç İspanyol yıldızı Ansu Fati'yi transfer etmek istiyor.

İspanyollar yazdı! Fenerbahçe transferde gözünü kararttı

AJANSSPOR DIŞ HABER

Yeni sezona istediği başlangıcı yapamayarak Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe ile berabere kalan Fenerbahçe, dünyada ses getirecek bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Kadrosunu, Saint-Maximin, En-Nesyri gibi yıldızlarla güçlendiren sarı-lacivertliler, sürpriz bir oyuncuyu gündemine aldı.

Ansu Fati hamlesi

İspanyol basınının önde gelen isimlerinden olan Diario Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Barcelona forması giyen ve forma şansı azalan Ansu Fati ile ilgileniyor.

Barcelona göndermek istiyor

Haberde yer alan bilgiye göre La Liga devi Barcelona, sol kanada transfer yapması durumunda Ansu Fati'yi kiralık olarak oynayabileceği bir takıma göndermek istiyor.

Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

21 yaşındaki oyuncu ile ilgilenen kulüpler arasında en fazla parayı verebilecek olan ekibin Jose Mourinho'nun dümeninde olduğu Fenerbahçe olarak belirtildi.

Oyuncunun gönlü Sevilla'dan yana

Benfica ve Wolverhampton'ında ilgilendiği sol kanat oyuncusunun transfer olmak istediği kulüp, kendisine bonservis garantisi veren ve son ana kadar onu bekleyecek olan Sevilla olduğu kaydedildi.

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezonu Premier Lig ekiplerinden Brighton&Have Albion'da kiralık olarak geçiren sağ ayaklı genç yıldız, çıktığı 27 maçın yalnızca 9'una ilk 11'de başlarken 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler