Sevilla, Victor Nelsson'u transfer etmek istiyor

04.06.2024 - 09:57 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 10:05

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Victor Nelsson'a Sevilla tekrardan talip oldu. İspanyol ekibi geçen sene istediği savunmacıyı bu yıl da transfer etmek istiyor.

Sevilla, Victor Nelsson'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Victor Nelsson'u transfer etmek isteyen Sevilla, tekrardan hamle yaparak bu sefer transferi tamamlamak istiyor. Detaylar...

Tekrardan devreye girdiler

Fanatik'te yer alan habere göre; Victor Nelsson ile Sevilla ciddi şekilde ilgileniyor. Daha önce İspanyol kulübünün yaptığı resmi teklif geri çevrilmişti. Bu kez bazı İngiliz ekipleri başarılı savunma oyuncusu için devreye girdi.

2021 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Nelsson, sarı-kırmızılı forma altında çıktığı 126 maçta 4 gol attı ve 1 asist yaptı.

Formayı sonradan kaptı

Galatasaray'da Davinson Sanchez ile Abdülkerim Bardakcı'nın arkasında yedek olarak kalan Nelsson, ligin sonlarına doğru tekrardan formayı kaptı ve şampiyonluk maçına kadar ilk 11'in değişilmez isimlerinden oldu.

Ayrılık sinyali verdi

Yedek kaldığı dönemde ilgili mutsuz olduğunu açıkça belli eden yıldız oyuncu, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" şeklinde açıklama yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler