İspanyol basınından Arda Güler ile ilgili flaş transfer iddiası

20.06.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 23:53

EURO 2024'te Gürcistan maçında attığı jeneriklik golle dünya çapında gündem olan milli yıldız Arda Güler için flaş bir transfer iddiası geldi. İşte detaylar...

İspanyol basınından Arda Güler ile ilgili flaş transfer iddiası

AJANSSPOR - DIŞ HABER

EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden Milli Takımımızın maçına Avrupa'nın devlerinin gözlemcileri akın etti. Takımımızın galibiyetinde attığı muhteşem golle en büyük pay sahibi isim olan Arda Güler için ise İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Real Madrid'de Mbappe ve Endrick transferleri sonrası flaş iddia

Radyo Marca'dan Carlos Vicente'nin haberine göre; Real Sociedad, Arda Güler'e talip oldu. Haberde Real Madrid'in Arda'yı satmayı düşünmediği ancak Kylian Mbappe ve Endrick transferleri sonrası genç futbolcuyu kiralamayı düşündüğü aktarıldı.

Alguacil'den Arda Güler yorumu

Öte yandan Real Sociedad Teknik Direktörü Imanol Alguacil'in Arda Güler'i yeni sezonda takımda görmekten memnuniyet duyacağı belirtildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin yakın zamanda başlayacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Portekiz maçı öncesi A Milli Takım'da Arda Güler antrenmana çıkmadı! İşte sebebi...
Habere Git

Arda Güler'in Real Madrid performansı

Arda Güler, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 12 maçta süre aldı. Milli yıldız, 6 gollük bir performans sergiledi. Arda'nın Real Madrid ile olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.
 
19 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 30 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler