İspanyol basını duyurdu! Arda Güler için dudak uçuklatan teklif

07.08.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 17:01

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, A Milli Takım'ın ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için dudak uçuklatan bir teklif sundu. İşte detaylar...

İspanyol basını duyurdu! Arda Güler için dudak uçuklatan teklif

AJANSSPOR - DIŞ HABER

A Milli Takım'ın ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ile ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan habere göre o kulüp, 19 yaşındaki futbolcu için 100 milyon Euro'luk bonservis ücretini gözden çıkardı.

İspanyol basınından Arda Güler transferi haberi

Ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan 19 yaşındaki Arda Güler'e adeta teklif yağıyor. Konuya dair flaş haberi ise İspanyol basını duyurdu. Defensacentral'da yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United, 2025'in yaz aylarında Arda Güler'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

100 milyon Euro'luk bütçe

Manchester United'ın, Arda Güler transferi için 100 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı belirtildi. İngiliz temsilcisinin, Arda Güler için acımasız bir teklif yapmayı planladığı bildirildi.

Real Madrid, Arda Güler'i bırakmak istemiyor

Manchester United'ın bu planının birkaç aracı vasıtasıyla Real Madrid'e ulaştığı yazıldı. Ancak Madrid tarafının Arda'ya uzun yıllar güvenmeye devam etmek istediği vurgulandı.


Arda Güler de Real Madrid'de kalmak istiyor

Real Madrid'in, Arda için gelecek teklifleri umursamadığı ve takım projesi için Arda'nın kilit bir parça olduğu ifade edildi. Arda Güler'in ise şu anda hayalini kurduğu Real Madrid'de başarılı olmayı düşündüğü aktarıldı.

Arda Güler'in performansı

Real Madrid'de ilk yılında sakatlıklar nedeniyle sadece 12 maçta süre bulan Arda Güler, özellikle sezonun son diliminde sahaya çıkma fırsatı bulmuştu. 19 yaşındaki genç yıldız, buna rağmen İspanyol devinde 6 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler