İspanyol basını: "Türkiye'de 20 yıldır değişmeyen 2 şey var..."

31.03.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 16:48

Letonya ile 3-3 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız ile ilgili İspanyol basını bir analiz yaptı. Söz konusu haberde, A Milli Takım'da değişmeyen iki şey olduğuna vurgu yapıldı. Hollanda basını ise Türkiye'nin ilk kaybını haberleştirdi. İşte detaylar...

İspanyol basını: "Türkiye'de 20 yıldır değişmeyen 2 şey var..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Ay-yıldızlıların, 3. maçında yaşadığı ilk kayıp, İspanyol ve Hollanda basınında yer buldu. Detaylar haberde...

Marca: Türkiye'de 20 yılda değişmeyen 2 şey var...

İspanya'dan Marca, Türkiye Milli Futbol Takımı'ndan son 20 yılda değişmeyen iki şeyi olduğunu bunlardan birinin 2002'de ay-yıldızlıların başında olan Şenol Güneş, diğerinin ise Türkiye'nin Dünya Kupası'nda yer alamıyor olmasını gösterdi. 

Dünya Kupası performansına vurgu

Haberde, son 7 Avrupa Şampiyonası'ndan 5'ine katılmaya hak kazanan bir ülke için Dünya Kupası performansının olası dışı bir performans olduğu da vurgulandı.

Kilit oyuncuları da yazdılar

Öte yandan Marca, Türkiye'nin kilit futbolcularını da kendi bakış açısından değerlendirdi. Haberde, "Her ne kadar Burak Yılmaz 35 yaşında olsa da formda ve takımın hedeflerinde katkısı var. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın önünde Leicester City'de oynayan Çağlar Söyüncü ve Liverpool forması giyen Ozan Kabak da kilit oyuncular olarak öne çıkıyor" denildi. 

Hollanda basını: Türkler puan kaybına karşın lider

Bu arada Hollanda'dan NOS gazetesi "Letonyalılarla berabere kaldıktan sonra Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri'ndeki ilk puan kaybı. Ancak; Türkler yine de Hollanda'nın önünde ve birinci" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler