İsmi Trabzonspor ile anılmıştı! Anlaşma sağlandı...

13.07.2024 - 12:34 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 12:44

Transfer haberleri. Almanya Ligi takımlarından Union Berlin forması giyen ve ismi Süper Lig takımlarıyla anılan merkez orta saha oyuncusu Aïssa Laïdouni imzayı attı.

İsmi Trabzonspor ile anılmıştı! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR-HABER

Almanya 1. Lig ekiplerinden Union Berlin forması giyen ve takımdan ayrılan merkez orta saha oyuncusu Aïssa Laïdouni'nin yeni takımı belli oldu.

Al-Wakrah SC ile anlaştı

Tunuslu milli futbolcu, Katar Ligi ekiplerinden Al-Wakrah SC ile anlaşmaya vardı.

4 milyon Dolar

Anlaşmaya göre Katar kulübünün, 27 yaşındaki futbolcu için Alman ekibine bonservis bedeli olarak 4 milyon Dolar ve satıştan pay vereceği belirtildi. 

"Union Berlin'deki bir buçuk yıl benim için çok özel bir zamandı"

Ayrılık sonrası Union Berlin sitesine bir açıklama yapan Laïdouni, "Benim için 1. FC Union Berlin'deki bir buçuk yıl çok özel bir zamandı. 

"Kariyerimde başka bir değişiklik istiyordum"

Almanya'da olağanüstü deneyimler ve tecrübeler edindim ancak kariyerimde başka bir değişiklik istiyordum. Tüm Union taraftarlarına teşekkürlerimi sunuyorum ve kulübe gelecekte en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

İsmi Trabzonspor ile anılmıştı

Uinon Berlin'dan ayrılan Tunuslu futbolcunun ismi Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile anılmıştı. Başarılı futbolcu, Alman ekibine transfer olmadan önce de Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyordu.

Union Berlin performansı

Union Berlin ile 50 karşılaşmaya çıkan Laïdouni 2 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler