İsmet Taşdemir, şansızlıktan dert yandı

14.09.2024 - 23:34 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 23:39

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, RAMS Başakşehir mağlubiyeti sonrası, “Yine son dakikalarda canımızı yakan bir golle mağlup olduk” dedi.

İsmet Taşdemir, şansızlıktan dert yandı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Bodrum FK ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Başakşehir maçı son dakika golüyle 1-0 kazandı.

Maç sonu Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, değerlendirmelerde bulundu.

Taşdemir, Bodrum İlçe Stadı'nda, RAMS Başakşehir'e 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin güçlü takımlarından kaliteli ayakları olan bir takımla mücadele ettiklerini söyledi.

Maçın genelinde çoğu şeyi doğru yaptıklarını ifade eden Taşdemir, iyi kapatıp iyi pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini vurguladı.

Yine son dakikalarda canlarını yakan bir golle mağlup olduklarını kaydeden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Sabırla çalışmaya devam ederiz"

"Bugünkü oyundan memnunum. Oyuncu kardeşlerim bence yapabilecekleri her şeyi yaptılar. Ama kazanamadık. Maalesef hem kendi adıma, hem de takımım adına çok kötü bir başlangıç oldu. Beş maç, dört mağlubiyet. İlk defa başımıza geliyor. Ama oynanan oyunlar geçen hafta Göztepe maçı hariç umut verici, hep iyi oyunlar. Doğru oyunlar ısrar edeceğiz. Üstüne koya koya devam etmeye çalışacağız. İki idmanla maça çıkmak zorunda kalan arkadaşımız vardı. Bir idmanla maça çıkmak zorunda kalan yeni gelen arkadaşlarımız vardı. Bunların da birazcık daha takımımızı tanıması, takımımızla birlikte olmasıyla beraber önümüzdeki haftalarda daha iyi performans vereceklerini düşünüyorum. Öyle de olacaktır. Sabırla çalışmaya devam ederiz."

Senin için hazırladığımız haberler