Stuttgart'tan İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi geldi! Opsiyon...

19.01.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 21:13

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon yanı sıra Stuttgart'ta Fenerbahçe'den transfer etmek istiyor. İsmail Yüksek için bonservis teklifi sunuldu. Detaylar...

Stuttgart'tan İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi geldi! Opsiyon...

AJANSSPOR HABER

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un yanı sıra Bundesliga'nın  Stuttgart ekibi de Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i transfer etmek istiyor. Alman temsilcisinin Yüksek için sunduğu teklif ortaya çıktı.

Alman ekibi teklif sundu

Haber Global'in haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in peşine düştü. 24 yaşındaki orta saha için Stuttgart'ın transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Teklif ortaya çıktı

Bundesliga temsilcisinin Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek için satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle teklifini ilettiği vurgulandı. Stuttgart'ın 1 milyon euro kiralama ücreti ve 11 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonlu teklifini Fenerbahçe'ye yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe değerlendirmeye aldı

Fenerbahçe'nin bu transfer teklifini kabul etmediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, sadece peşin ücretle gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

Lyon'da ısrarcı

İsmail Yüksek için devrede olan Olimpik Lyon'un görüşmelerini sürdürdüğü ve transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

24 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 29 maça çıktı. İsmail Yüksek bu dönemde 1 gol sevinci yaşadı. Milli futbolcu aynı süreçte 4 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler