İsmail Yüksek: Biz vazgeçmeyen bir ekibiz

22.11.2023 - 01:06 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 01:19

A Milli Takımımızın deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kalıp EURO 2024 elemelerini liderlikle tamamladığı maçın ardından İsmail Yüskek açıklamalarda bulundu.

İsmail Yüksek: Biz vazgeçmeyen bir ekibiz

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Galler ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderlik koltuğunu korduğu maçın ardından İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

"Umarım Avrupa Şampiyonası'nda taraftarımızı daha çok gururlandırırız"

Avrupa Şampiyonası'nda taraftarı daha çok heyecanlandırmak istediklerini söyleyen Yüksek "Tarihimizde ilk kez gruptan lider çıktık. 3 gün önce özel maç da olsa Almanya'yı öyle bir oyunla yendikten sonra buraya gelip mücadele etmek çok zordu. Tarihimizde ilk kez lider olduğumuz için mutluyuz. Gelişime açık bir takımız. Artık hedefimiz Almanya'da iyi işler yapmak. Umarım Avrupa Şampiyonası'nda taraftarımızı daha çok gururlandırırız." dedi.

"Biz vazgeçmeyen bir ekibiz"

Karşılaşmanın ikinci yarısında oynadıkları oyunu ilerleyen zamanda geliştirmek istediklerini belirten orta saha "3 gün önce özel bir maç oynadık. Yoğun geçen bir maçtı. İlk yarı istediğimiz gibi oyuna giremedik. Konsatrasyon eksikliğinden yaptığımız hatalar vardı. Burada kaybetmemek istiyorduk. Lider dönmek istiyorduk. İkinci yarıdaki oyunun üzerine koyup Avrupa Şampiyonası'nda daha iyi olmak istiyoruz.  Biz vazgeçmeyen bir ekibiz. En önemli özelliğimiz vazgeçmemek. Mücadele ediyoruz. Ülkemizi daha çok gururlandırmak istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Lider gittik lider döndük! A Milli Takım tarih yazdı
Habere Git

90 dakika sahada kaldı

Karşılşamaya ilk 11 başlayan Fenerbahçeli 6 numara 90 dakika sahada kaldı. 59 pas denemesinde 49 isabet bulan Yüksek toplamda 77 kez topla buluştu.

Senin için hazırladığımız haberler