Maç sonu İsmail Yüksek ile Salih Özcan, 1-0'lık Hırvatistan Maçının Şifresini Verdi

13.10.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 00:31

EURO 2024 Elemeleri A Grubu maçında konuk olduğu Hırvatistan'ı 1-0 mağlup eden A Milli Takımımız'da İsmail Yüksek ile Salih Özcan, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Maç sonu İsmail Yüksek ile Salih Özcan, 1-0'lık Hırvatistan Maçının Şifresini Verdi

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçında A Milli Futbol Takımı'mız Opus Arena'da Hırvatistan'a konuk oldu. A Milli Takım Vincenzo Montella yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada rakibini Barış Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 yenerek D Grubu'nda liderliğe yükseldi.

Maç sonu A Milli Futbol Takımımız'da İsmail Yüksek ile Salih Özcan açıklamalarda bulundu.

"Kazanmak için her şeyimizi verdik"

Maçta Hırvatistan'a karşı çok iyi oynadıklarını ifade eden başarılı oyuncu İsmail Yüksek, "Sesleriş duyuyorsunuz. Anlatılmaz, yaşanır. Biz hafta başından beri inanıyorduk. Kazanmak için her şeyimizi verdik. Teknik ekibimizi de kutluıyoruz, güzel bir galibiyetle başladılar. Bu gece uyuyamayız. Neredeyse kalemize şut atmadılar. Mükemmel oynadık. Biz inandık. Kazanacağımızı maçın başından sonuna kadar biliyorduk. Çok güzel bir gece. Ülkemize armağan olsun. Konya halkına selamlarımızı iletiyorum. Pazar günü gelsin bizi desteklesinler. Bu takım Avrupa Şampiyonası'nı hak ediyor." dedi.

Salih Özcan: "Teknik ekip bizi motive etti"

Orta saha oyuncumuz Salih Özcan ise "Çok mutluyuz. Takımı tebrik ediyorum. Güzel bir an. Teknik ekip bizi motive etti, basit oynayın dediler. Muhteşem hazırladılar bizi. Artık Konya'da son maçımız Letonya'ya karşı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bizim Çocuklar'dan tarihi zafer
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler