Recep Karatepe'den Fenerbahçe, İsmail Kartal, Gençlerbirliği Açıklaması

29.08.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 17:23

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ekibinde yer alan ve sezon öncesinde 1. Lig takımı Gençlerbirliği'nin teknik direktörü olan Recep Karatepe'den gündem belirleyen açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde...

Recep Karatepe'den Fenerbahçe, İsmail Kartal, Gençlerbirliği Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig takımı Gençlerbirliği'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Recep Karatepe; Fenerbahçe süreci, Gençlerbirliği'ndeki hedefleri hakkında konuştu.

Ersun Yanal, Özcan Bizati ve İsmail Kartal ile çalışan Karatepe, Kartal'a ayrı bir parantez açtı.

"VAR'dan dönen bir golümüz vardı onu da anlamış değilim"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Recep Karatepe, "Geçlerbirliği'nde 4. hafta maçımızı Esenler Erokspor ile oynayacağız. Gençlerbirliği'nde sezon öncesi güzel geçti. Fakat her takımda olduğu gibi bir geçiş süreci var. 4 haftalık periyotta bu süreci geçtiğimizi düşünüyorum. Gençlerbirliği'nde oynadığımız 3 maçta kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Takımımızın saha içindeki disiplini ve oyuna bağlılığı beni tatmin ediyor. Iğdır maçının saati her iki takımı olumsuz yönde etkiledi. Futbolumuzun yüksek sevide oynanmasını isteyen bir teknik adamım ancak bu şartlarda çok zor. Iğdır maçında da kazanmaya yakın taraftık ancak olmadı. VAR'dan dönen bir golümüz vardı onu da anlamış değilim. Parmak ucuna kadar gören yarı otomatik sistemi kafamızda soru işareti bıraktı. Gençlerbirliği olarak yatırım transferimiz olabilir. Önemli takviyeler yaptık" ifadelerini kullandı.

Benim için doğru adres Gençlerbirliği

Karatepe, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Altyapı kademelerinden başlayarak tüm kategorilerde çalıştım. Üst düzey liglerde 15 yıl çalıştım. Ersun Yanal, Özcan Bizati ve İsmail Kartal ile çalıştım. Şu anda benim için yeni bir sayfa açıldı. Doğru zaman ve doğru yerin olduğunu hissettiğim anda Gençlerbirliği'nde göreve başladım. Benim için doğru adresin Gençlerbirliği olduğunu düşünüyorum. İki taraf için de hayırlısı olsun." dedi.

"Süper Kupa sezon öncesi oynanmalıydı"

"Fenerbahçe'de farklı dönemlerde görev aldım. Her dönemimizde de başarılı olduk. Süper Lig'de bu sezon geçtiğimiz sezon gibi puan toplanacağını düşünmüyorum. Geçen sezon şampiyonluğumuzun kaybedilmesinde fikstür sıkışması, Süper Kupa maçının ertelenmesi ve ufak tefek hakem hataları etken olabilir. Geçen yıl Fenerbahçe'de kupa kazanamasak da takdir edilen bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Geçen sezon kaybedilen şampiyonlukta Süper Kupa'nın sezon başında oynanmaması etkenlerden birisi. Süper Kupa olayına dönmek çok doğru değil. Her oyuncu maç oynamak, kupa kazanmak ister. Fakat o noktada kulübümüzün bir duruş sergilemesi gerekiyordu bunu da yaptı"

Recep Karatepe, İsmail Kartal'dan övgü dolu sözlerle bahsederek röportajı noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler