İsmail Kartal'dan futbolculara çağrı: "Hepinize ihtiyacım olacak!"

25.04.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 25.04.2024 - 10:19

Sivasspor deplasmanında berabere kalan ve şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal futbolculara çağrıda bulundu.

İsmail Kartal'dan futbolculara çağrı: "Hepinize ihtiyacım olacak!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor deplasmanında 2-2 berabere kalan ve lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuları tekrar ayağa kaldırmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Milliyet'te yer alan habere göre; önce UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elenen ardından da Trendyol Süper Lig’de çok önemli iki puan kaybeden sarı-lacivertli takımda teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı.

İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın dünkü idman öncesinde öğrencileriyle bir toplantı yaptığı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gündemindeydi! Sergen Yalçın'dan sürpriz karar...
Habere Git

"Bunu telafi edecek yine biziz"

Tecrübeli çalıştırıcının, “İstemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Bunu telafi edecek yine biziz. Ben size güveniyorum. 

"Hepinize kritik haftalarda ihtiyacım olacak"

Hepinize kritik haftalarda ihtiyacım olacak. Ayağa kalkıp eski baskılı, istekli oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız” dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da Sergio Oliveira gerçekleri ortaya çıktı! Özür dilemedi...
Habere Git

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları başladı

Öte yandan Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü derbide Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Çabukluk çalışmasıyla devam eden idmanda 3 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2'nin ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladığı aktarıldı.

Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal da bu sezon 3. kez derbi heyecanı yaşayacak. Kartal’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısında Dolmabahçe’de oynanan müsabakadan 3-1 galip ayrılırken, sahasında Galatasaray'la ise 0-0 berabere kaldı.

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe ile 3 farklı dönemde Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı mücadele etti. İsmail Kartal, Beşiktaş’la oynanan 4 lig maçında 3 galibiyet elde ederken, 1 müsabakadan beraberlikle ayrıldı. Kanarya'da, Galatasaray’a karşı da 5 maçta kulübede yer alan Kartal, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Beşiktaş’a karşı 10. maç

İsmail Kartal, Beşiktaş’la 4 farklı takımın teknik direktörü olarak karşılaştı. Fenerbahçe, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’u çalıştıran Kartal, siyah-beyazlılarla ligde 9 kez oynadı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler