İsmail Kartal ve Osayi-Samuel Açıklamalarda Bulundu! Transfer, Cengiz Ünder...

25.07.2023 - 15:50 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 16:02

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal ve Osayi-Samuel açıklamalarda bulundu. Kartal, Cengiz Ünder iddiaları hakkında da konuştu.

İsmail Kartal ve Osayi-Samuel Açıklamalarda Bulundu! Transfer, Cengiz Ünder...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolculardan Osayi-Samuel gündeme dair açıklamalar yaptı. Kartal, sarı-lacivertli takım ile transferde ismi geçen Cengiz Ünder hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Osayi-Samuel: "Yeni felsefeye alışmaya çalışıyoruz"

İlk olarak söze başlayan Osayi-Samuel, "Yeni hocamızın gelişinden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni felsefeye alışmaya çalışıyoruz. İlk izlenim çok önemlidir. İlk maçımızı bekliyoruz. Takım olarak çok özgüvenliyiz.

"En iyi dönemim hocamız buradayken geçirdiğim dönemdi"

Hocamızın nasıl oyun oynattığını biliyoruz. Hocamızın neler istediğini biliyorum. En iyi dönemim hocamız buradayken geçirdiğim dönemdi. Rusya'daki kamp iyi geçti. Hazırlık maçları gelişimimiz için önemliydi. Şu anda Fenerbahçe futbolcusuyum. Dedikoduları dinlemiyorum. Tamamen Fenerbahçe'ye odaklandım" dedi.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den Fenerbahçe açıklaması!
Habere Git

İsmail Kartal: "Yüzde 50-60 civarında hazırlandık"

Teknik Direktör İsmail Kartal ise, "23 gündür takımla beraber çalışıyoruz. İstanbul'da hastane vs, sonrasında Rusya kampı... Yarın ilk resmi maçımıza çıkacağız. Yaptığımız çalışmalarda yüzde 100 hazır değiliz. Yüzde 50-60 civarında hazırlandık. Geç gelen oyuncularımız, sakat oyuncularımız vardı. Antrenmanlar yapıyoruz ki fizik olarak takımı eşit seviyeye yükseltmeye çalışıyoruz. 

"Geçtiğimiz dönem bıraktığımız sistemi devam ettireceğiz"

Geçen sene farklı bir oyun sistemi vardı, bu sene sistemimiz farklı. Geçtiğimiz dönem bıraktığımız sistemi devam ettireceğiz. Zorluklar yaşayabiliyoruz ama geçmişte beraber çalıştığımız arkadaşlarımız ne istediğimi biliyor. Yeni gelenlere de ne beklentide olduğumu anlattım, yavaş yavaş anlamaya başladılar.

"Başkanımız ve yönetimimiz transferi sıkı şekilde sürdürüyor"

Yaptığımız transferler var. Yapabileceğimiz ve şu an görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Başkanımız ve yönetimimiz transferi sıkı şekilde sürdürüyor. Biz şu an yarınki maça odaklandık. Aramızda geç gelip, kadroya alamadığımız oyuncular var. En kısa zamanda onları da takıma kazandırmak istiyoruz.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Marsilya ile el sıkıştı
Habere Git

"Kadroya birkaç tane daha oyuncu katılacak"

Mevcut kadroya birkaç tane daha oyuncu katılacak. Onların aramıza katılmasıyla birlikte A, B ve C planı var. Transferler kolay olmuyor. Ekonomik problemler, başkalarının devreye girmesi... Sadece bir kişiye odaklanmıyoruz. Tüm ekiple beraber gece gündür çalışıyoruz. 4 kulvarda yarışacağız, 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Hedefimiz tüm kupalara talip olmak.

"Kaleci konusunda başkanımızla konuştuk"

Yıldız oyuncudan ziyade, ihtiyacımız olan yerlere oyuncu alacağız. Tabii ki içinde yıldızlar da var. Kaleci konusunda başkanımızla konuştuk, başından beri başkanımız çalışmaları yürütüyor. Biz de başkanımızla bu transferin gerçekleşmesi için konuştuk" şeklinde konuştu.

"Şu anda birkaç tane oyuncu bitebilir. Bunların arasında kaleci de var"

Açıklamalarına devam eden Kartal, "Rusya'da olmayan bir transfer görüşülürken olacak dedik, oldu. Şu anda da birkaç tane oyuncu bitebilir. Birkaç önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların arasında kaleci de var. Yeni bir planlama içindeyiz. Takımdan gitmesini düşündüğümüz, teklif gelen oyuncular var. Onların bir bölümünü ayırdık, ayrı saatlerde çalışıyoruz. 2-3 tanesine teklif var. Yakın zaman içinde kulüp tarafından değerlendirilecektir.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dev gelir! 241 milyon lira...
Habere Git

"Dzeko ve Tadic dünya çapında futbolcular"

Yarınki maç diziliş olarak bir ışık verir, ipucu da verir. 4-3-3, 4-2-3-1, 4-1-4-1 gibi oynayacağız. Sezon boyu da böyle devam edecek. Dzeko ve Tadic dünya çapında futbolcular. Geldikleri günden itibaren tüm futbolculara örnek davranıyorlar. Ben de çok net bir insanım. Onlar da bundan çok memnun. Kim oynayacak, ben ne istiyorum, taraftar ne bekliyor bunları anlatıyorum. Sürekli konuşuyoruz. Arkadaş gibiyiz. Birbirimize yardımcı oluyoruz. Çok memnunum.

"Yabancı kuralı sadece başkanların ve TFF'nin alacağı bir karar değil bence"

Yabancı kuralı ülkemizde çok tartışılan bir konu. Yardımcı kuralı kalksın demek şu anda konuşulacak bir konu değil. Herkes rahatsız, şikayetçi. Ortak bir yol bulunmalı. Toplantı yapılması lazım. Sadece başkanların ve TFF'nin alacağı bir karar değil bu bence. Teknik direktörlerin de olması lazım toplantıda.

"Her futbolcu sorumluluğunu bilecek"

Çubukluyu giyen her oyuncu, en iyi oyuncuyumuzdur. Bu taraftar ve camia her şeyin en iyisine lyıktır. Fenerbahçe, bu sene formasının karşılığını en iyi mücadeleyle verecek. Her futbolcu sorumluluğunu bilecek. Bu çocukların sadece sizin desteğinize ihtiyacı var. Yarın akşamki maçta başlayarak tüm desteğinizi bu takıma gösterin. Tek bir enerjiyle mücadele etmeliyiz.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, milli yıldız ile temasa geçti!
Habere Git

"Tadic çok pozitif bir çocuk"

Tadic çok pozitif bir çocuk, çok büyük bir profesyonel. Ajax'ta yaptıklarını bana anlattı. Tartışıp, konuşuyoruz. Orada da sistem olarak farklı olmadığını söyledi. Ben balıkçı bir ailenin çocuğu olduğumdan bahsettim, o da balığı çok sevdiğini balık tutmaya gitmek istediğini söyledi. En yakın zamanda onun oğlu ile beraber oğlumu da alarak boğazda balık tutmaya götüreceğim" ifadelerini kullandı.

"Sadece Cengiz Ünder'den gitmeyelim"

Son olarak Cengiz Ünder transferi hakkında konuşan Kartal, "Sadece Cengiz'den gitmeyelim. Avrupa'nın önde gelen futbolcuları ile şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Hızlı bir şekilde birkaç oyuncuyla ilgili transfer çalışmalarını başkanımız ve yöneticilerimiz sürdürüyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler