Fenerbahçe'de İsmail Kartal Giresunspor Maçı Öncesi Enner Valencia İle Görüştü

12.02.2022 - 09:57 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 10:02

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, GZT Giresunspor maçı öncesinde Ener Valencia ile özel bir görüşme yaptı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal Giresunspor Maçı Öncesi Enner Valencia İle Görüştü

AJANSSPOR 

Süper Lig'de 25. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda GZT Giresunspor'a konuk olacak. 

Sarı-lacivertlilerde oynanacak olan maç öncesi gol yollarındaki sıkıntı dikkat çekti. 

F. Bahçe, son 3 resmi maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşadı. Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları, hücumda yaşanan sıkıntının artmasına neden oldu. 

İsmail Kartal, Enner Valencia ile görüştü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Giresunspor maçı öncesinde Enner Valencia ile özel bir görüşme yaptı. 

Fanatik'ten Yusuf Dursun'un haberine göre; Kartal, gol yollarında yaşadıkları soruna dikkat çekerek, "Bunu aşmamız için senin yapacakların çok önemli. Mesut ve İrfan gibi üretken oyuncularımız yok. Bu da senin sorumluluğunu daha da artırıyor. Giresun maçında sadece golcülük özelliğini değil, hücum hattını organize edecek liderliği de göstermeni istiyorum. Senin kalitene ve tecrübene çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Enner Valencia da hoca Kartal'a bu güveni boşa çıkarmamak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Ekvadorlu golcüyü sakatlıklar etkiledi

Enner Valencia'nın bu sezon yaşadığı sakatlıklar dikkat çekti. Ekvadorlu yıldız toplamda 57 gün sahalardan uzak kaldı ve 12 maç kaçırdı. 

33 yaşındaki tecrübeli hücumcu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü form yakalayamadı. Sezona hızlı bir giriş yapan Enner Valencia Avrupa Ligi ön eleme turunda Helsinki deplasmanında hat-trick yapmış, ligde ise 2. haftadaki Antalya ve 3. haftadaki Altay maçlarında peş peşe gol sevinci yaşamıştı. Ancak Valencia sakatlıklar sonrası toparlanamadı. Deneyimli golcü, ligde sadece 3 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler