İsmail Kartal ve Sami Uğurlu maçın ardından söz düellosuna girdi!

25.02.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 08:53

Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından iki takımın teknik adamı basın toplantısında birbirlerini hedef aldı.

İsmail Kartal ve Sami Uğurlu maçın ardından söz düellosuna girdi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu birbirlerinin açıklamalarını hedef aldı. Detaylar...

"Taktiksel olarak zorlamadı"

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Sami Uğurlu, "Oyun olarak ve taktik olarak zorlamadı Fenerbahçe bizi. Çok rahat şekilde önlem alınabilir, durdurulabilir bir oyun vardı." ifadelerini kullandı.

"Başka pozisyonları var mı"?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal da maçın ardından şu açıklamaları yaptı: "Golün haricinde bir tane pozisyonları var mı? Bizim 8 tane var. Çağlar'a sordum, 'Hocam net eline geliyor, gelmese ben vuracaktım zaten' dedi. Bizim zaten verilmeyen penaltımız var, Jayden'ın pozisyonu net penaltı."

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe maçı performansı

Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında yüzde 35 topa sahip olma yüzdesiyle oynadı. Mücadelede 10 şut çeken Mavi-Beyazlılar, 2 kez kaleyi buldu. Sami Uğurlu ve öğrencileri rakip ceza sahasına 5 kez girerken, karşılaşmayı da 0.80 gol beklentisi ile tamamladı.

Fenerbahçe'nin istatistikleri

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında topa yüzde 65 sahip oldu. Rakip kaleye 17 şut gönderen Sarı-Lacivertliler 5 kez isabet buldu. Fenerbahçe 32 kez rakip ceza sahasına girerken, 3.44 gol beklentisi ile mücadeleyi tamamladı.

''1 tane net pozisyon var mı?''

İsmail Kartal: "3 defansif orta saha ile çıkmadık. 1,5 defansif, 1,5 ofansif orta saha ile çıktık." 


Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu’nun, Fenerbahçe 3 defansif orta saha ile çıktı açıklamasına, “3 defansif orta saha ile çıkmadık, orta sahalarımız yeri gelince savunma yeri gelince hücum oynayabilen oyuncularımız var. Golün haricinde 1 tane net pozisyon var mı?'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler