İsmail Kartal: "Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz"

22.04.2024 - 23:12 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 00:33

Fenerbahçe'de teknik Direktör İsmail Kartal, deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Detaylar...

İsmail Kartal: "Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz"

Trendyol Süper Lig'de Sivasspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirdi.

''Oyuncularımla gurur duyuyorum, daha biten yok! Umutluyuz''

Karşılaşmayı değerlendiren ve penaltı pozisyonuna değinen İsmail Kartal, “Buraya tabii ki üç puan için geldik. Rakibin son haftalardaki çıkışını, çok disiplinli oynayan, çok iyi savunma yapan bir takım olduğunu biliyorduk. Çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Kapanan savunmaya karşı baya zorlandık ama buna rağmen iki gol atmasını başardık. Sonuçta bugün burada istediğimiz üç puanı alamadık. Maç berabere bitti ama ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok karakterli oyunculardır. Bizim açımızdan her şey bitmedi. Önümüzde daha 5 maç var ama son anda bir penaltı ile maçın berabere bitmesi bizi bir hayli üzdü. Biz de izlediğimiz kadarıyla baktık, dışarıdan destek aldığımız arkadaşlarımızın yorumları…. Penaltı pozisyonunu baştan sonuna kadar izlediğimizde şampiyonluğa oynayan bir takım için ağır bir karardı. Bunu beklemiyorduk. Beraberlikle değil, üç puanla ayrılmayı düşünüyorduk.'' dedi.

''5 maçın 5’ini de kazanmak istiyoruz''

Şampiyonluk umudu olduğunu söyleyen Kartal, ''Taraftarlarımız ve camiamız şunu bilsin. Biz pes etmedik. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelemizi vereceğiz. Önümüzde 5 maç var. Bundan sonraki maçlara odaklanıp en iyi şekilde, 5 maçın 5’ini de kazanmaya yönelik bütün gayretimizle taraftarlarımıza kendimizi affettirip sonunda da şampiyon olmayı hala hedefliyoruz. Bundan da bir şey kaybetmediğimizi düşünüyoruz.''

''Biz pes etmedik, sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz''

Pes etmediklerini söyleyen Kartal, ''Biz pes etmedik, sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik oynayacağız. Puan farkıyla ilgili bir şey konuşmuyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

“Biz adalet istiyoruz”

VAR’daki yabancı hakem ile ilgili yöneltilen soruya Kartal, “Yabancı VAR hakemi var diye olmayan bir şeyi neden veriyorlar. Biz adalet istiyoruz. Ama bu akşam adalet bizim aleyhimize işledi. Galibiyet için geldik ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Biz halen şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bugün biz burada çok iyi oynayamadık. 3-4 günde maç oynamanın zorlukları var. Sonuçta olmadı. Üzgünüz, taraftarımızdan da özür diliyoruz. Önümüzde 5 tane daha maç var. Hemen toparlanıp önümüzde bakacağız. Biz 5 maçımızın 5’ini de kazanmak için bütün var gücümüzle çalışacağız. Asla pes etmedik etmeyeceğiz de” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler