Kasımpaşa maçı sonrası İsmail Kartal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması!

28.02.2022 - 22:45 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 23:45

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal, maç sonu sakatlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa maçı sonrası İsmail Kartal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe'nin gollerini 6’da Miha Zajc, 90+1’de Atilla Szalai attı.  Kasımpaşa’nın tek golünü ise 67’de Jackson Muleka attı. Fenerbahçe aldığı bu sonuçla ligde puanını 46’ya yükseltti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Bugün her iki takım 125 km koştu"

Kartal "Kazanmaya gelmiştik. Üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırabilmek için oyuncularımızla birlikte, kendimize yakışır bir yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Üst üste 3. maçımızı kazandık. İlk devre, 2 ve 3. golleri bulabilirdik. Sonrasında Kasımpaşa dengeyi buldu. Baktık ki 1-1'den sonra çok üstümüze geliyorlar. Hamleler yaptık. Golden önce 3-4 tane net pozisyonumuz var. Sonuçta bugün her iki takım 125 km koştu. Çok anlamlı ve önemliydi. Kasımpaşa son 10 maçta bir Trabzonspor, bir bize kaybetti. " dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe rekor golle 3 puan aldı
Habere Git

Kartal: "Ferdi Kadıoğlu 1,5-2 ay yok"

Öte yandan Fenerbahçe'nin Slavia Prag ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta sakatlanan Ferdi Kadıoğlu için İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması geldi. Kartal "Ferdi Kadıoğlu 1,5-2 ay yok. Filip Novak'ın ne zaman döneceği belli değil. Kazandığımız için mutluyum ama beni daha çok mutlu eden bir şey vardı, o da kulübedeki oyuncularımın da maçı kazanmayı çok istemesi. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"3 hafta önce Arda’yı kimse tanımıyordu"

''3 hafta önce Türkiye’de Arda’yı kimse tanımıyordu. Şimdi bütün Türkiye Arda’yı konuşuyor, bundan çok memnunum ve demek ki doğru iş yapıyorum. Çağtay ve Arda’ları çıkartıp oynatıyorum. Son zamanlarda bu gençleri oynatan tek teknik adam benim galiba Fenerbahçe’de.''

Senin için hazırladığımız haberler