Fenerbahçe, Ankaragücü'ne kaybetti! İsmail Kartal'dan açıklama

27.02.2024 - 22:59 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 23:36

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne 3-0 yendildi. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından açıklama yaptı.

Fenerbahçe, Ankaragücü'ne kaybetti! İsmail Kartal'dan açıklama

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü 3-0 kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Hiç bize yakışmayacak, bir tepki koyamadan maçı bitirdik"

İsmail Kartal, "Biz buraya iddialı gelmiştik. Hemen oyunun başında net bir pozisyon bulduk, gole çeviremedik. Golü yapabilseydik daha iyi mücadele edip oyunu ele geçirebilirdik. Rakibimiz daha fazla mücadele etti. Hiç bize yakışmayacak, bir tepki koyamadan maçı bitirdik. Bundan ders çıkartmalıyız" dedi.

"Bugün iyi oynamadık"

Kartal, "Bundan önceki berabere kaldığımız maçlarda oyunun üstünlüğünü elinde tutan, iyi oynayan Fenerbahçe vardı. Bugün iyi oynamadık. En kısa zamanda toparlanıp, bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve yolumuza bakacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü, Fenerbahçe'yi oynatmadı, kupada eledi!
Habere Git

"Sahada kalıp oyuna bakmalıyız"

"Tartışmalı pozisyonlar ve açıklamalar sizi etkiliyor mu" sorusuna yanıt veren Kartal, "Bizi çok fazla etkilememesi gerekiyor. Biz sahada kalıp oyuna bakmalıyız. Biz bugün sahada mücadele edemedik ve tepki veremedik. Bundan ders çıkaracağız" şeklinde konuştu.

"Dünkü maç ile ilgili olanı tüm Türkiye biliyor"

Galatasaray'ın geçtiğimiz gün Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçta oluşan tartışmalı pozisyonları hatırlatan İsmail Kartal, "Şampiyonluk için aramızda konuşuyoruz. Dünkü maç ile ilgili olanı tüm Türkiye biliyor. Sadece o maç değil sezon başından bu yana var. Biz bir penaltı kazanıyoruz ortalık ayağa kalkıyor" dedi.

"Yüzde yüz şampiyon olacağımıza inanıyorum"

İsmail Kartal, "Takım ve oyuncularıma güveniyorum. Bugün çok ders çıkardık. Hatayspor maçına iyi hazırlanıp herkese nasıl oynadığımızı göstereceğiz. Ben yüzde yüz şampiyon olacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
"Ben Fenerbahçeli Emre'yim... Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim"
Habere Git

"Tribünler arasında söylemler olmuştur"

Fenerbahçe tribünlerinden MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na gösterilen tepki hakkında konuşan Kartal, "Benim bir şey söylemem doğru değil. Çok da duymadım orayı tribünler arasında birbirine söylemler olmuştur. Emre Belözoğlu'nu da tebrik ederim çok iyi maç çıkardı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler