Ankaragücü'nün İsmail Çokçalış bilmecesinde mutlu son! İmzaya gidiyor…

06.07.2024 - 12:59 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 13:02

Son Dakika Transfer Haberi | Adana Demirspor ile yollarını ayıran İsmail Çokçalış’ın yeni adresi belli oluyor. Ankaragücü ve Amed FK arasında geçen transfer düellosunda kazanan Başkent ekibi oldu.

Ankaragücü'nün İsmail Çokçalış bilmecesinde mutlu son! İmzaya gidiyor…

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayıran İsmail Çokçalış, Trendyol 1. Lig ekiplerinin transfer rekabetine sebep oldu. Pek çok takımın listesinde yer alan başarılı sağ bek, son kararını verdi. Önce Ankaragücü, sonrasında da Amed FK’ye yakın bir tutum sergileyen İsmail Çokçalış’ın transferinde Başkent ekibi öne çıktı.

Ankara'ya imzaya gidiyor

Geçen sezon oynadığı maç sayısı sebebiyle sözleşmesinde yer alan opsiyonu devreye giren ve 1 yıl daha takımda kalma hakkı bulunan Stelios Kitsiou ile yollarını ayırma kararı alan Ankaragücü, aynı bölge için İsmail Çokçalış transferine artık çok yakın. Başarılı futbolcuyu imza için Ankara’ya davet eden Sarı-Lacivertliler, son bir pürüz çıkmaması halinde resmi sözleşmeyi hayata geçirecek.

15 maça çıktı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini tamamlayan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde. Başarılı futbolcu, geçen sezon Süper Lig’de 14, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıktı. Bin 197 dakika oyunda kalan Çokçalış, 1 kez asist yaptı.

3 farklı kulüpte oynadı

Kariyerine Bursaspor altyapısında yetişen İsmail Çokçalış, Karacabey Belediyespor ve Adana Demirspor formalarını giydi. Ocak 2022’den bu yana Akdeniz ekibinin formasını giyiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler