İskoç yıldız Galatasaray'dan dünyaları istedi! Anlaşma sağlanamadı...

14.07.2024 - 08:18 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 08:26

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen Scott McTominay'yi kadrosuna katmak istiyor.

İskoç yıldız Galatasaray'dan dünyaları istedi! Anlaşma sağlanamadı...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İngiliz kulübü Manchester United forması giyen Scott McTominay'yı gündemine almıştı.

İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, M.United ile görüştü

Ancak ilk görüşmeler sonrası anlaşma sağlanmadı. Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Avusturya'dan cuma günü ayrılan futbolun yeni patronu İbrahim Hatipoğlu ve futbol direktörü Cenk Ergün İngiltere'ye uçtu. İkili hem oyuncunun temsilcisi hem de M.United kulübü ile görüştü.

İskoç orta saha yıllık 10 milyon Euro istedi

Sabah'ta yer alan habere göre; İskoç orta sahanın temsilcisi, Hatipoğlu ve Ergün'e Galatasaray'dan 10 milyon Euro'ya yakın yıllık ücret beklentisinde olduklarını söyledi. 

Alternatif isimlere bakılacak

McTominay'dan indirim isteyen sarı-kırmızılılar beklemeye geçerken alternatif isimleri değerlendirmeye aldı. İbrahim Hatioğlu ve Cenk Ergün yapılan görüşmenin ardından tekrar Avusturya kampına döndü. 

İkilinin teknik direktör Okan Buruk'la transfer zirvesi gerçekleştireceği, üçlü toplantıda McTominay'ın durumunun da gündeme getirileceği belirtildi.

Scott McTominay kimdir?

İngiltere doğumlu İskoç futbolcu, Manchester United'ın altyapısında yetişti ve kariyeri boyunca başka takımın formasını giymedi. ManU'da 252 maçta çıkarken 29 gol ve 8 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, EURO 2024'te İskoçya formasıyla boy gösterdi. 

Merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve ön libero olarak da görev yapabilen McTominay'ın güncel piyasa değeri 32 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler